Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 24 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Gisele Bündchen straalt onherkenbaar op haar eerste cover sinds de scheiding

Gisele Bündchen staat voor het eerst sinds scheiding van Tom Brady weer op een cover van een magazine. Na een aantal jaar uit de modellenwereld te zijn geweest, straalt ze bijna onherkenbaar op de cover van Vogue Italia en de foto’s zijn adembenemend.

I see red…

Gisele Bündchen onherkenbaar op de cover van Vogue Italia

Het 42-jarige model staat op de cover van het maartnummer van Vogue Italia, volledig in het rood. En met volledig bedoelen we ook van top tot teen. Gekleed in een prachtige rode Valentino-jurk laat ze haar figuur zien waar wij alleen nog maar jaloers op kunnen zijn. Dat is echter niet het enige wat de kleur rood had. De wenbrauwen, Gisele’s lippen en zelfs haar prachtige blonde lokken: I see red. Bijna onherkenbaar staat ze met deze iconische look op de cover te stralen. Een look die wij zeker niet snel zullen vergeten.

Terug in de modellenwereld

Na haar scheiding wil het voormalig Victoria’s Secret model langzamerhand weer terug de modellenwereld instappen. Ze nam afstand van haar voormalige baan in 2015, omdat ze meer tijd wilde spenderen met haar gezin. Na dertien jaar getrouwd te zijn besloten het voormalig topmodel en haar man Tom Brady te scheiden. Nu probeert Gisele haar carrière weer langzaam op de rit te krijgen na acht jaar. Tom Brady, op zijn plaats, nam afgelopen maand nog afscheid van de NFL waar hij 22 seizoenen heeft meegespeeld.

She still got it

Aan zowel de cover als de fotoshoot binnen het blad kunnen we zien dat Gisele Bündchen voor de camera staan nooit zal verleren. Ze is een topmodel in hart en nieren, dat laat ze ons opnieuw luid en duidelijk weten. Naast de rode look straalt ze in lingerie van Givenchy, een spicy korsetjurk van Dolce & Gabbana en worden haar lange blonde lokken ook nog even naar voren gehaald. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wat we nog meer van Gisele Bündchen gaan zien, want volgens mij zijn wij nog lang niet van haar af.

Gigi Hadid slaat handen ineen met jeugdvriendin voor déze cover van Vogue Nederland

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.