Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Food 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers zweren bij deze ‘glow juice’ voor het verhelpen van bloating en acne

Hot girl summer is nu dan toch echt aangebroken en dit jaar hebben we nog steeds de mentaliteit dat we in de zomer op ons opperbest zijn. Dat betekent sporten, gezond eten, hier en daar een supplement innemen en allerlei sapjes bedenken. De glow juice is de nieuwste aanwinst voor fit girls, want dit drankje schijnt zowel bloating als een onrustige huid te verhelpen. TikTok komt met het bewijs en we moeten zeggen: het lijkt erop dat het werkt.

Drink your juice.

De ‘glow juice’

We zijn al vaker langs recepten gekomen waarvan wordt beweerd dat het een wondermiddel is voor de gezondheid. Deze sap komt nu ontzettend vaak voorbij en lijkt razend populair te zijn. Met tal aan groente en fruit lijkt dit groene drankje wonderen te doen voor huid en lichaam.

TikTok geeft je het recept

Er zijn verschillende varianten van het sapje die worden aangeraden. Sommige TikTokkers maken het met alleen maar verschillende soorten poeders, maar de meesten zijn fan van all fruit and vegetables. Appel, kiwi, aloe vera en komkommer zijn de meest gebruikte ingrediënten hierin. TikTokker Iza Zsyszko, een bekende juice girl op TikTok, laat haar recept van de glow juice in een video zien.

@izaszyszko

clear skin juice!! using @Nama J2 cold pressed juicer 🌱#fyp #juicing #juicingtutorials #juicingrecipes #greenjuice #clearskin #clearskinroutine #greenjuice

♬ Suga Suga – Baby Bash

Werkt de glow juice echt?

Of de glow juice zijn vruchten afwerpt is voor iedereen verschillend. Het kan nooit kwaad om meer groente en fruit te consumeren, maar het drankje kan dus blijkbaar ook meer voordelen met zich meenemen. Green food zit bomvol vitamines en helpt bij het verbeteren van je gut health, waardoor je spijsvertering verbetert. Ook helpen genoeg vitamines en mineralen bij het verbeteren van de huid.

De enige manier om er echter achter te komen of dit drankje ook bij jou voor een glow zorgt, is om het zelf een keer uit te proberen. Er wordt geadviseerd om iedere ochtend zo’n sapje te drinken en wie weet: misschien zie je al snel de voordelen er van in.

Zijn vleesvervangers en lightproducten wel zo goed? 6 feiten en fabels over gezonde voeding

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.