Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 30 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Hier scoor je nu goedkoop op Assouline-geïnspireerde strandlakens

Nu het mooie zomerweer eindelijk begonnen lijkt te zijn is het tijd om een bezoekje te brengen aan het strand of een lekker zwembad. Daar heb je natuurlijk wel een goede bikini, maar ook een mooie strandlaken voor nodig.

En mooie strandlakens hebben we gevonden! Wij vertellen je namelijk bij welke winkel je voor een leuke prijs deze geweldige Assouline-geïnspireerde strandlakens kunt scoren.

Assouline

Hoewel de naam je misschien in eerste instantie niet helemaal bekend voorkomt, ken je dit merk gegarandeerd. Assouline is namelijk het merk dat die prachtige tafelboeken verkoopt die je altijd overal op Pinterest en Instagram voorbij ziet komen. Voor elke stad hebben zij een prachtige tafelboek en wij willen ze allemaal hebben!

Naast deze prachtige boeken kan je op de website nog uit een veel groter aanbod aan tafelboeken kiezen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het op de website: zelfs tafelboeken van Formule 1 en bekende voetbalclubs. Maar wij moeten eerlijk toegeven dat wij het meest verkocht zijn door de Travel Series van Assouline en wij zijn niet de enigen.

Strandlakens van Assouline

Er worden tegenwoordig ook veel artikelen gemaakt die zich laten inspireren door de Travel Series van Assouline. Niet iedereen kan dit prachtige tafelboek namelijk betalen, aangezien ze per stuk €105 kosten. Maar wij hebben geweldige strandlakens gevonden die niet alleen de stijl van deze tafelboeken hebben, maar ook nog eens leuk geprijsd zijn. Wat wil je nog meer?

Waar kan je deze geweldige handdoeken scoren? Bij de Zeeman! De handdoeken komen in drie verschillende varianten: Miami, Palma en Costa. En de handdoeken zijn ook nog eens spotgoedkoop. Ze kosten maar €8,99 en hebben de afmeting van de strandlakens is 80×160 cm. Tijd om nu nog naar de Zeeman te rennen, voordat deze ultieme zomer must-have uitverkocht is!

@reclamefolder.nl

Let’s go to the beach! 🏖️ Oh nee, naar @Zeeman want daar hebben ze nu té leuke strandlakens voor maar €8,99. #reclamefolder #aanbieding #zeeman #strand #zomer #trend #nieuw

♬ original sound – CasaDi

Voor welke standlaken ga jij?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.