Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 30 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit strandrestaurant wil je toevoegen aan de planning van je girlstrip naar Ibiza

Je hebt van die plekken die je (soms zelfs na één keer bezoeken) altijd blijven trekken. Beachclub Aiyanna op Ibiza is zo’n plek. Mocht jij nog een girlstrip naar het Spaanse eiland op de planning hebben, dan wil je zeker een bezoekje brengen aan Aiyanna.

NSMBL’s Karlijn ging er begin van dit seizoen langs om de proef of de som te nemen. Want ondanks dat het vrolijke interieur veel gedeeld wordt op social media (waarschijnlijk herken je parasols wel), is het natuurlijk ook belangrijk dat het eten en de sfeer goed is.

Aiyanna Beach op Ibiza

Aiyanna is al een aantal jaar een begrip op Ibiza. De beachclub aan Cala Nova staat bekend om hun kleurrijke parasols en bohemien interieur. Aiyanna ligt op een verhoogd terras met uitzicht op zee en biedt een uniek uitzicht op het hele strand van Cala Nova.

Het eten bij Aiyanna

De chefs van Aiyanna halen hun ingrediënten graag uit de lokale natuur. Het is daarom ook geen wonder dat de kaart vol staat met gezonde, verse en voedzame gerechten. Je vindt er veel visgerechten, verse pasta’s en ook genoeg vega(n) opties.

Ieder seizoen stellen de chefs een nieuw menu samen met lokale en organische ingrediënten. De kaart is uitgebreid, maar compact genoeg om een keuze te kunnen maken. Wij lieten ons, zoals altijd, gerechten aanraden door het team van Aiyanna.

Als groot liefhebbers van seafood, gingen wij voor de gestoomde mosselen en de gemarineerde zalm, die met een boekweit tabouleh salade geserveerd wordt. Heerlijk fris en smaakvol. Op een warme stranddag precies het soort eten waar je zin in hebt. De tweede gang: geflambeerde yellowtail met passievrucht en de tagliatelle met kreeft (een klassieker van Aiyanna).

Dit restaurant op Ibiza is zo magisch dat er bijna iedere dag een aanzoek is

De perfecte plek voor een middag met vriendinnen

Door de gemoedelijke sfeer bij Aiyanna wil je er de hele middag blijven zitten. Eten is lekker, Sangria nog lekkerder en het personeel heeft er zin in. De ideale spot om aan je vriendinnenvakantie-planning toe te voegen.

Aiyanna is iedere dag geopend vanaf 11:00 tot 00:00, dus ook voor diner kan je terecht. Het is een geliefde plek, dus reserveren van tevoren (via de site van Aiyanna) is een slimme zet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.