Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 29 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is de releasedatum van de Gossip Girl-reboot en het is sneller dan je denkt

Acht jaar geleden kwam er een einde aan het iconische Gossip Girl en het is nog steeds een groot gemis in ons leven. Inmiddels is al even bekend dat er een reboot van de serie komt en we weer kunnen genieten van het leven van onze Upper East Siders in Manhattan. HBO Max maakte al eerder een deel van de cast bekend en nu ook een releasedatum van de reboot.

En dat is veel sneller dan je denkt.

Gossip Girl-reboot: releasedatum

Dat er een reboot van de serie aan zat te komen, was al langer duidelijk. HBO Max maakt een hele nieuwe serie die zich afspeelt in The Upper East Side van New York. Ruim acht jaar na de originele Gossip Girl-serie, wordt het verhaal weer opgepakt. De reboot is een vervolg op het originele verhaal en maakt een flinke sprong in de tijd.

Een nieuwe generatie private school-tieners wordt voorgesteld aan de oude garde. Om de reboot een modern tintje te geven, laat HBO Max de verandering van de stad en de invloed van social media zien. Ook werd al eerder bekend dat er meer diversiteit naar The Upper East Side zou komen. Het filmen van de reboot van Gossip Girl startte al op 2 november, na een vertraging door het coronavirus. Inmiddels is er een releasedatum bekend en wordt er verwacht dat de tien afleveringen in juli op HBO Max verschijnen.

Nieuwe serie en cast

In 2018 werd er al gesproken over een reboot van Gossip Girl. Toen bleek dat Leighton Meester aka Blair Waldorf het niet zag zitten om aan een reboot mee te werken. Ook de originele schrijvers Josh Swarts en Stephanie Savage waren niet enthousiast. Penn Badgley (Dan Humphrey) liet in een interview met Variety weten dat hij een vervolg niet uit zou sluiten. Wel doet kostuumdesigner Eric Daman weer mee aan de reboot en mogen we dus een hele hoop outfitinspiratie verwachten. Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.