Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker hadden al chemie in deze oude video’s

De relatie tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker neemt serieuze vormen aan. De laatste weken deelden ze allebei meerdere intieme foto’s en video’s op Instagram. En hoewel het stel pas sinds februari van dit jaar samen is, hebben fans oude video’s gevonden waarin de chemie tussen Travis en Kourtney al aanwezig is.

Waren ze altijd al bestemd voor elkaar?

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Fans van Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben nu oude video’s gevonden waarin te zien is dat er altijd al chemie is geweest tussen de twee. Hoewel al bekend was dat Travis en Kourtney vrienden en buren waren voordat ze gingen daten, lijkt het erop dat ze elkaar altijd al zagen zitten. In oude fragmenten van Keeping Up With The Kardashians uit 2019 is te zien hoe Kourtney en Travis met elkaar omgaan.

In een van de video’s zien we de kinderen van zowel Kourtney, Travis als Kim Kardashian terwijl ze gingerbread-huisjes maken. Kourtney vraagt vervolgens aan Travis of hij samen met haar een huisje wil maken en fans hebben zich dan vooral gefocust op het oogcontact tussen de twee. Een fan schrijft, “the way they looked at each other 😈”. Een ander voegt toe, “I like to think he was lowkey in love with her here and just want to spend time with her and be around her 😢❤️❤️”.

Video’s uit Keeping Up With The Kardashians

En daar blijft het niet bij, want het account post ook nog twee andere video’s van Kourtney Kardashian en Travis Barker. In een video zien we hoe Kourtney en Travis schaatsen met hun kinderen, waarop een fan reageert, “what’s meant to be will always find a way 💘”.

In een volgende video zien we hoe Kourtney en Travis samen lachen op haar 40ste verjaardag in 2019. Volgens fans bewijst dit dat de twee altijd al voor elkaar bestemd waren…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.