Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 11 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Gossip Girl deelt officiële trailer van de reboot en Twitter gaat helemaal los

Spotted: de trailer van de gloednieuwe Gossip Girl-reboot. Al langer wisten we dat de reboot eraan zat te komen, maar nu kunnen we ook meer vertellen over de details van de nieuwe serie. En hoewel velen twijfelen of de nieuwe serie het niveau van de ‘echte’ serie kan halen, kunnen wij inmiddels zeggen dat we excited zijn voor de nieuwe versie van Gossip Girl.

En ook Twitter gaat helemaal los na het zien van de nieuwe trailer

Gossip Girl-reboot

We zijn al vanaf dag één compleet obsessed met Gossip Girl. En hoewel Serena van der Woodsen en Blair Waldorf altijd een speciale plek in onze harten zullen hebben door hun bizarre outfits en alle drama rondom hun vriendschap, kunnen we ook niet wachten op de reboot. Hoewel de OG’s van de Upper East Side niet in de serie te zien zijn, zoeken wij alvast naar onze haarbanden en bestellen we een martini.

Ruim acht jaar na de originele serie, wordt het verhaal weer opgepakt. De nieuwe serie is een vervolg op het originele verhaal en maakt een flinke sprong in de tijd. Een nieuwe generatie private school-tieners wordt voorgesteld aan de oude garde. Om de reboot een modern tintje te geven, laat HBO Max de verandering van de stad en de invloed van social media zien. Gisteren deelde het platform de eerste trailer van de reboot en die belooft heel veel goeds.

Reacties op Twitter

De trailer leverde natuurlijk veel reacties op Twitter op, die voornamelijk positief zijn. Zo gaat het vooral over de inclusievere cast, de nieuwe karakters en de mogelijke verhaallijnen in de serie. We zetten de beste reacties op Twitter voor je op een rij:

Op 8 juli verschijnt de serie op HBO Max, markeer die datum maar in je agenda. XOXO.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.