Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 3 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze gigantische Gossip Girl-spoiler uit aflevering 1 hebben we allemaal gemist

Spotted: een gigantische spoiler in aflevering 1 van Gossip Girl, die iedereen eerder heeft gemist. Uit een nieuwe TikTok-video blijkt dat we in de eerste aflevering al hadden kunnen zien wie Gossip Girl was. En met een nieuwe reboot van de serie op komst, is Gossip Girl alles waar we het over willen hebben.

*Spoilers*

Wie is Gossip Girl?

De vraag die ons allemaal bezig hield tijdens het kijken van de populaire serie: wie is Gossip Girl? We gingen van Chuck naar Blair naar Serena naar Dorota om er vervolgens achter te komen dat Dan Humphrey al die tijd achter de roddelsite zat. En hoewel wij er pas in de laatste aflevering achterkwamen dat Dan Humphrey de beruchte Gossip Girl was, blijkt uit een nieuwe TikTok-video dat we het allang hadden kunnen weten.

Dat TikTok the place to be is om achter alle feitjes van je favoriete series te komen, moge duidelijk zijn. TikTok-gebruiker @yussijuice2.0 deelt in een video dat er in aflevering 1 al hints werden gegeven over de identiteit van Gossip Girl. In de eerste aflevering horen we de voiceover zeggen: “And who am I? That’s one secret I’ll never tell” waarna de camera zich op Dan achter een laptop richt. Als je het terugkijkt, kunnen we niet bedenken dat we dit allemaal hebben gemist.

@yussijuicy2.0

Iykyk #SourPatchPrankFund #GodzillaVsKongRoar #RayBanElevatorDance #fyp #gossipgirl

♬ original sound – yusra ali588

Reacties

Maar dat blijkt niet het enige, want in de reacties valt te lezen dat er al meer hints werden gedropt in de eerste afleveringen van de serie. Zo hebben fans het over het moment dan Dan op Grand Central Station is als Serena van der Woodsen arriveert in New York City. Ook noemt zijn zusje Jenny Humphrey hem “the invisible man.”. Dit geeft ons in ieder geval een goed excuus om Gossip Girl nog eens van het begin tot einde terug te kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.