Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 4 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Lekker knus: 6 films op Netflix om te kijken met je partner

Het komt vast vaak genoeg voor dat je met je partner op de bank ploft maar geen idee hebt wat jullie nou eigenlijk willen kijken. Wordt het weer die vaste go-to film die jullie eens in de twee weken kijken of gaan jullie uren speuren op Netflix naar een goede film die jullie écht alle twee leuk vinden?

We’re here to rescue: we hebben zes films op Netflix verzameld die jij en je partner allebei gegarandeerd leuk zullen vinden.

Films op Netflix voor jou en je partner

Het aanbod op Netflix is zo gigantisch, dat we soms door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Welke genre past goed bij een avondje bankhangen met je partner: actie of een goede comedy? We snappen goed dat jullie regelmatig in dubio zitten, want je partner heeft misschien liever een goede actie terwijl jij het liefst lekker tegen je lover aankruipt met een goede romantische comedy.

Kortom: een goede film uitzoeken die jullie beiden écht leuk zullen vinden is een hele opgave. We helpen jou en je partner uit de brand en hebben zes leuke en diepgaande films op Netflix verzameld die jullie allebei leuk zullen vinden – ook al hebben jullie beiden een andere smaak.

1. Always Be My Maybe

We kunnen begrijpen dat je partner niet altijd zit te wachten op een rom-com. Dit zijn vaak cliché en cheesy films die vooral gaan over liefde. De Netflix-original Always Be My Maybe is wellicht een romantische comedy, maar dan iets meer gericht op de comedy. De film verteld het hilarische maar leuke verhaal van twee oude vrienden die elkaar na een lange tijd weer zien. Ze leiden allebei een totaal verschillend leven.

2. Dangerous Lies

Wanneer jij en je partner niet zo’n fan zijn van horror, maar aan de andere kant niet vies zijn van een beetje spanning, is de thriller Dangerous Lies is de perfecte film voor jullie. Een verzorgster zonder geld erft het huis van een patiënt wanneer deze overlijdt. Door de duistere geheimen vraagt ze zich af of ze het nog wel volhoudt…

3. The Notebook

The Notebook is dé film voor een avondje romance, en we kunnen niet ontkennen dat de goede film met Ryan Gosling en Rachel McAdams daar niet perfect voor is. Duik samen met je partner in het verhaal van de twee zielsverwanten Noah en Allie.

4. Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile

De spannende film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile over Ted Bundy is een film die je gegarandeerd samen met je partner wilt kijken. Het interessante maar schokkende verhaal over de brute seriemoordenaar wordt tot in de details in beeld gebracht door Lily Collins en Zac Efron. De perfecte misdaadfilm om te kijken met je partner, als je het ons vraagt. Je zit tot de laatste minuut op het puntje van de bank.

5. The Hangover

Voor een flink potje lachen met je partner is The Hangover de perfecte film. De film gaat over drie goede vrienden die terug komen na een vrijgezellenfeest, maar erachter komen dat hun beste vriend – die binnenkort in het huwelijksbootje moet stappen – spoorloos verdwenen is. Ze doen er alles aan om hun vriend voor de trouwdag te vinden, wat leidt tot hilarische momenten. Nog leuker: alle drie de delen staan op Netflix.

6. Addicted

Set the mood met de romantische thriller Addicted. Een volwassen vrouw heeft het goed voor elkaar: ze heeft een man, kinderen, een mooi huis en een goede baan. Alles lijkt perfect, tot ze verslaafd wordt aan seks hebben met andere mannen. Duister met een vleugje romantiek en de perfecte film om te kijken met je lover, als je het ons vraagt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.