Anne Smits
Anne Smits Celebrity 27 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles en Emrata: alles wat je moet weten over dé zoen van afgelopen weekend

Heel social media stond er vol mee het afgelopen weekend: Harry Styles (29) en Emily Ratajkowski (31) hadden het héél leuk samen. Mocht je het op een of andere manier toch gemist hebben: er zijn een hoop video’s en foto’s opgedoken waar de twee zoenend gespot zijn in Tokio.

Emily is living the dream.

Alles wat je moet weten over wat er het afgelopen weekend is gebeurd tussen Harry Styles en Emily Ratajkowski

Van een zoen in Tokio tot aan de kracht van de bomberjas: dit is alles wat er is gezegd over Harry Styles en Emily Ratajkowski.

Harry Styles en Emily Ratajkowski zoenend gespot

Harry Styles was afgelopen weekend in Tokio voor zijn wereldtournee Love on Tour. Wat Emily precies in Tokio deed, is onduidelijk, maar de twee wisten elkaar toch te vinden. Op de video’s is te zien dat het stel met elkaar danst en het zó gezellig heeft dat ze dat ze de avond afsluiten met een uitgebreide zoensessie.

 

@jayneeeeeeeeeeeee

Harry styles and emily emily ratajkowski kissing

♬ original sound – Jayne

Kleine terugblik

Na een aantal korte relaties met onder andere Taylor Swift, Nicole Scherzinger en Kendall Jenner leek Harry eindelijk zijn échte liefde te hebben gevonden bij actrice en regisseur Olivia Wilde. Eind vorig jaar maakten Harry en Olivia bekend toch een punt te zetten achter hun relatie van twee jaar. Vorige week gingen de geruchten rond dat Harry DM-contact zou hebben met het 29-jarige model Yan Yan Chang.

Ook Emily Ratajkowski heeft niet stil gezeten. Zo is er bijna geen celeb die níet is gevallen voor de Pools-Amerikaanse charmes van de 31-jarige Emily. Emily is 4 jaar uit de markt geweest tijdens haar huwelijk met filmproducer Sebastian Bear-McClard waarmee ze zoontje Sylvester kreeg. Na speculaties (en uiteindelijk bewijzen) dat Sebastian vreemdging, strandde het huwelijk. Vervolgens ontstonden de geruchten dat Emily aan het daten zou zijn met Brad Pitt, Pete Davidson en Eric André.

Emily is al jaren Harry’s crush

Er duikt nu zelfs een video op waarin Harry, toen hij nog deel uitmaakte van One Direction, in een interview zegt dat Emily Ratajkowski zijn celebrity crush is. Wellicht is Harry zijn droom dan eindelijk uitgekomen na jaren van manifesteren. Wordt Harilyof Emilyes (we moeten nog even nadenken over de combinaam) hét stel van 2023?

@harrryy_styyless

Congratulations😭#fyp #foryou #harrystyles #emilyratajkowski

♬ original sound – Harry

De kracht van The North Face jas

Hoe het Emily keer op keer lukt om de parels uit celebrity-land te vissen, is de vraag. Op TikTok staat het vol theorieën los dat het haar bombers van The North Face zijn, waardoor ze de mannen om haar vinger windt.

 

@jessweslie

Emily Ratajkowski please lend me the North Face Jacket #harrystyles #emilyratajkowski #fyp

♬ som original – isa ✩

Gaan we die toch ook maar even bestellen.

Selena Gomez heeft eindelijk gesproken met Hailey Bieber over de ‘ruzie’, dit is er gezegd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.