Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Make-up 18 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Op deze manier kan jij een gratis Charlotte Tilbury Bronzer krijgen

We houden zoveel van Charlotte Tilbury, dat we vrij rap door de producten heen gaan. Toch is het elke keer als we een nieuwe bronzer moeten halen even pijnlijk in de portemonnee. Gelukkig is er nu een manier om een gratis (full size!) Charlotte Tilbury bronzer te bemachtigen.

Dat scheelt toch weer een dikke €53!

Een gratis Charlotte Tilbury bronzer

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar Charlotte Tilbury heeft een actie waarbij je een gratis bronzer kan ontvangen. Make-up lovers uit Duitsland zijn je al voor, maar je hebt tot 24 juni 23:59 om deze hack te proberen: word Loyalty Member op de Charlotte Tilbury website en bij een bestelling van meer dan €90,- ontvang je een gratis full size Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer ter waarde van €53.

Oké, je moet er dus wel iets voor kopen, maar dan krijg je er ook veel voor terug. Dit kunnen we wel girlmath’en, toch?

gratis Charlotte Tilbury Bronzer
Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury’s nieuwste parel: Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick

Onlangs lanceerde Charlotte Tilbury de ‘Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick’. Het is een hele mond vol, maar dit product heeft ook wat uitleg nodig. Het is namelijk een foundation in stickvorm, met een supernatuurlijke opbouwbare dekking.

NSMBL’s Karlijn testte ‘m en was meteen enthousiast. Door de zachte textuur blendt het product feilloos in de huid. Als je gaat voor een natuurlijke look, dan is een klein beetje genoeg. Voor een glamoureuze avondlook brengt je iets meer aan. Hoeveel je ook aanbrengt, door het verzorgende effect wordt het niet cakey.

Charlotte Tilbury Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick – €47

gratis Charlotte Tilbury Bronzer (1)
Charlotte Tilbury

Ik testte alle nieuwe parfums van Charlotte Tilbury en dit zijn mijn favorieten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.