Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 17 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze locatie opent volgende week het grootste indoor terras van Amsterdam

Nu het terrasseizoen voorbij is, trekken we massaal naar binnen. Toch moeten we toegeven: we missen dat gevoel van onbezonnen terrashoppen. Daar heeft de organisatie van Het Amsterdamse Winterterras iets op bedacht. Zij halen de fijnste terrassen van Amsterdam naar binnen.

Vanaf volgende week opent het grootste indoor terras van Amsterdam haar deuren in de gezellige Gashouder.

Het Amsterdamse Winterterras keert terug

Van 23 november t/m 10 december 2023 staan de poorten van de prachtige Gashouder open voor het grootste winterterras van de stad. Drie weken lang genieten van goed eten, lekker drinken, fijne muziek en gezellige dansjes samen met de leukste terrassen en de gezelligste sfeermakers uit Amsterdam.

Wat kan je verwachten?

Er werd al veel genoten, geproost en gedanst bij de eerdere winter en zomeredities en bij het nieuwe Winterterras kan dit gewoon weer. Bij Het Het Amsterdamse Winterterras doe je alles wat je normaal op het terras doet – en meer.

Je kunt de dansen bij de Silent Disco en de sterren van de hemel (of niet) zingen bij onze karaoke bar. De winterdagen laat iedereen weer verlangen naar elkaars warmte en gezelligheid en daarvoor biedt Het Amsterdamse Winterterras de perfecte plek.

Deelnemende horecazaken

Het Amsterdamse Winterterras vormt samen met ondernemers uit verschillende stadsdelen van Amsterdam het grootste terras van de stad. Deelnemende terrassen zijn BAUT, Brasserie van Dam, Frietboutique, YUZU, Café Garçon, PONG | House of Ping, ’t Heemelrijk en L’entrecote et les dames.

En om het feest compleet te maken, hebben ze voor de muzikale invulling de hulp ingeschakeld van lokale hostingpartijen: Bambu, Boogie, Café Nol, FISSA, FRITS. Happy Feelings, Hitjesgolf, La Bastille, Mimi, Rewind, Tante Roosje en Terug naar Toen.

Chique doen? Ga voor The Chef’s Table

Als je zin hebt om uit te pakken, dan is het festival ready om jou de ultieme private dining experience te bieden. Een intieme beleving in een exclusieve verborgen parel gelegen aan de Gashouder, het Leidinghuisje. De chefs zorgen voor het verfijnde diner. Lees hier meer over het arrangement.

Handige info

Het Amsterdams Winterterras staat er drie weekenden lang, van donderdag tot en met zondag. Op 23 november begint het eerste feestelijke weekend en na 4 december sluiten de deuren van het terras weer. Op donderdag is het terras van 17:00 tot 01:00 open, op vrijdag van 17:00 – 01:00, op zaterdag van 14:00 tot 01:00 en op zondag van 13:00 tot 22:00. Tickets haal je hier.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.