Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 17 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

25 verschillende tinten en kleuren als inspiratie voor blond haar

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je volgende haarkleur? We’ve got you. Er is tegenwoordig zoveel keuze als het gaat om blond haar, soms heb je een goed voorbeeld nodig. Want als je eenmaal een kleur hebt gekozen, moet je ook nog bedenken voor welke kleurstijl je gaat. Daarom laten wij je 25 blonde tinten zien zodat je inspiratie voor je volgende kappersbeurt hebt.

Blondes really do have more fun.

Blond haar: ondertoon

Je begint met het kijken naar je eigen haarkleur. Voordat je je haar laat verven moet je eerst bepalen welke kleurhoogte je haar heeft. Dit is belangrijk om te weten, want je wilt niet dat je haar geel of oranje uitvalt. Het heeft alles te maken met de ondertoon van je haar. Hoe warmer deze is, hoe moeilijker het is om jouw haar goed blond te verven.

Voor het perfect resultaat kun je het beste naar een kapper gaan. Hier kijken ze goed naar de ondertoon van jouw haar, vertellen ze welke blonde tonen wel en niet haalbaar zijn en wat het beste bij jou past. Want hoe jammer het ook is, soms is die perfecte blonde kleur – die je hebt gezien op Instagram – niet bij jou te creëren.

Verschillende tinten voor blond haar

Er zijn zo veel blonde tinten om uit te kiezen. Ga je voor as-, goud- of platinablond? En wil je je uitgroei helemaal weg werken of ga je voor de dark roots look? Om het je wat makkelijker te maken hebben we de beste blonde haartinten van Instagram verzameld, om jou de haarinspiratie te geven die je zoekt.

1. Goudblonde highlights

2. Natuurlijk asblond

3. Karamelblonde lokken

4. Honingblond

5. Champagneblond

6. Goudblonde details

7. Beige blonde

8. Sunkissed details

9. Roségoud-blond

10. Een vleugje goud

11. Bronde babylights

12. Gouden lengtes

13. Creamy-blond

14. Honingkleurige highlights

15. Asblonde punten

16. Platinablonde balayage

17. Perzikblond

18. Blonde vlechten

19. Balayage met koper- en carameltinten

20. Ijzig witblond

21. Asblond

22. Zandblonde krullen

23. Zilverblond

24. Platinablond

25. Warme blonde lokken

Voor welke kleur ga jij?

Billie Eilish is nu officieel blondine en deelt foto’s op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.