Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 9 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze celebrities geven ons de dosis inspiratie voor blond haar die we nodig hebben

Nu de kappers weer open zijn kunnen we eindelijk gedag zeggen tegen ons coronakapsel. Misschien ben je een beetje klaar met die donkere kleur en ben je toe aan iets lichters, zoals blond? Op internet en Instagram is er genoeg inspiratie te vinden, maar ook onze favoriete celebrities geven ons de juiste inspiratie.

Van asblond tot donkerblond: deze celebrities hebben de mooiste blonde coupes.

Blond haar

Wanneer je donkere lokken hebt is het kiezen voor een lichter kleurtje als blond een grote verandering. Je gezicht komt een stuk anders uit en je zult er even aan moeten wennen. Of het daarom een slechte keuze is? Zeker niet. Met de lente en zomer om de hoek is het de perfecte keuze. Deze celebrities geven je inspiratie voor wanneer je nog twijfelt over de coupe en kleur.

1. Blond haar met bruin

Gelijk blond gaan is misschien een grote verandering, dus een middenweg vinden is dan wel zo fijn. Je donkere kleurtje bewaren en de bovenkant blond verven is helemaal hot and happening. Ook Dua Lipa rockt de look.

2. Bronde

Celebrities als Hailey Bieber, Kim Kardashian en Jennifer Lopez verschenen kortgeleden op Instagram met de iconische en prachtige haarkleur bronde. Het is de perfecte haarkleur voor wanneer je van een donker kleurtje over wilt stappen naar een lichtere kleur als blond. Wij zijn fan.

3. Lichtblond met donkere uitgroei

Een lichte aanzet is mooi, maar om het natuurlijker over te laten komen kan een wat donkere uitgroei ook goed staan. Katy Perry geeft ons wat inspiratie.

4. Korte blonde bob

We zijn verliefd op de iconische strakke en korte bob van Khloé Kardashian. De bijna koele blonde kleur staat allesbehalve slecht en is de perfecte coupe voor aankomend seizoen.

5. Blond haar uit de 50’s

Met dit korte blonde kapsel lijkt het net alsof je Marilyn Monroe bent en uit de jaren vijftig komt. Als je voor een aparte en unieke coupe wilt gaan, is dit de look.

6. Semi curtain bang

Jennifer Lopez is de koningin van haarstijlen als je het ons vraagt. Ze heeft altijd de beste kapsels en dit blonde haar met een semi curtain bang is ook zeker niet mis.

7. Asblond

Om echt de warme tinten in je gezicht terug te laten komen, is asblond haar een kapsel dat daar zeker voor gaat zorgen. Ook Kim Kardashian bewijst maar weer dat een asblonde coupe nooit mis is.

8. Chunky highlights

De chunky highlights zijn terug van weggeweest en we zijn obsessed.

9. Blond haar met bruine dip dye

Geef je kapsel een twist door in plaats van bruine roots te nemen, juist de punten bruin te verven. Cardi B geeft ons inspiratie.

10. Korte pixie cut

Wil je écht voor verandering gaan en een compleet ander kapsel nemen? Dan is een blonde Pixie Cut iets voor jou. Na het zien van Zendaya met het pittige kapsel weet je zeker dat je die kappersafspraak gaat maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.