Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 28 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze iconische kapsels van celebrities geven ons inspiratie voor zowel kort als lang haar

Als je haar goed zit kan je de wereld aan, maar in een wereld waar er oneindig veel keuzes zijn op het gebied van haar, is het soms lastig om een keuze te maken. Celebrities veranderen hun haar soms wel drie keer per maand en zijn daardoor onze perfecte inspiratiebron. Wij geven je de nodige haarinspiratie met foto’s van celebs die zowel heel kort als heel lang haar hebben gehad.

Genoeg inspiratie voor je volgende coupe.

Haarinspiratie

Ons haar is ons visitekaartje naar de buitenwereld en het maakt ons tot wie we zijn. Soms wil je jezelf een hele nieuwe look geven en dan is het tijd om eens flink de schaar in je haar te zetten of het juist te laten groeien. Wil je haar niet zo snel groeien? Dan zijn extensions natuurlijk altijd een optie.

Of je nou wil gaan voor een pixie bob, een hacked bob, een shaggy bob of haren tot aan je billen: celebs hebben het al geprobeerd en geven jou de dosis haarinspiratie die je nodig hebt.

Het haar van celebrities

Wij denken dat celebrities met precies dezelfde haarproblemen lopen als wij, maar vaak hebben ze een heel team achter de hand die hun helpen om het beste uit elke haarsituatie te halen. Hierdoor durven ze vaak te kiezen voor risicovollere kapsels en dat is goed nieuws voor ons, want zo kunnen we eerst even spieken voordat we zelf de grote stap zetten.

1. Beyoncé

Het lijkt bijna onmogelijk om Beyoncé voor te stellen zonder haar wereldberoemde, lange golvende haar, maar zelfs zij is wel eens toe aan wat anders en dat laat ze zien met deze prachtige honingblonde bob.

2. Anne Hathaway

Anne Hathaway heeft elke haarlengte gehad. Nadat ze in 2012 haar haar kort had geknipt voor een rol in de film Les Miserables – waar ze overigens een Oscar voor won – begon het groeiproces van haar haar weer. Hierdoor heeft ze een pixie bob gehad, maar tegenwoordig rockt ze alweer haar lange haren.

3. Sienna Miller

Blond haar wil soms niet zo hard groeien. Sienna Miller is het perfect voorbeeld dat het soms wel mee wil werken. Door de jaren heen is ze van een bob naar lang haar gegaan en hiermee laat ze zien dat je niet bang moet zijn om de sprong te wagen.

4. Zendaya

Als er een celebrity is waarbij elk kapsel geweldig staat, dan is het wel Zendaya. Zendaya werd bekend dankzij haar rol in Shake It Up op Disney Channel, maar tegenwoordig speelt ze in grote namen als Spider-Man, Dune en The Greatest Showman. Ze verschijnt vaak met een ander kapsel: van een bob tot lange vlechten of haar prachtige natuurlijke haar.

5. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence in niet bang om wat aan haar haar te veranderen. Zo heeft ze zelfs verschillende kleuren haar gehad en is ze niet bang om de schaar erin te zetten. In de film Hunger Games zagen we haar met donkerbruin haar en voor de film don’t look had ze een lange rode bob met een pony, maar blond haar is duidelijke haar favoriet.

6. Cara Delevingne

In de modellenwereld moet je er niet van opkijken als je kapsel van het ene op het andere moment wordt veranderd. Zo heeft Cara Delevingne veel verschillende kapsels gehad. Van een platinablonde millimeter kapsel tot lange blonde lokken.

7. Rihanna

Rihanna is de eerste celebrity waaraan wij denken als we denken aan veel verschillende kapsels. Van een pittig kort kapsel tot lange lokken, Rihanna kan elk kapsel hebben. Rood, bruin, zwart en blond haar: ze heeft het allemaal al gehad. Wij zijn benieuwd met welk iconisch kapsel Rihanna in de toekomst gaat komen.

8. Natalie Portman

Natalie Portman, die we kennen uit films als No Strings Attached, star wars en Thor heeft veel verschillende kapsels gehad, maar de kleur bleef vrijwel altijd hetzelfde. De brunette is kaal geweest, maar heeft ook lang haar gehad. De perfecte persoon voor een dosis haarinspiratie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.