Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish knipt haar af en deelt haar shaggy bob op Instagram

Billie Eilish did it again. De 19-jarige zangeres gaf ons al haarinspiratie toen ze een neon/zwarte mullet had, daarna verraste ze ons met platinumblond haar en later introduceerde ze een volle pony. Inmiddels is dat ook alweer verleden tijd, want Billie knipte haar lokken af en deelt nu beelden van haar shaggy bob op Instagram.

Ze is de Queen of hair transformations.

Billie Eilish heeft shaggy bob

De nieuwe look van Billie zou zomaar onze favoriet tot nu toe kunnen zijn. Ze knipte haar lokken af in een shaggy bob nadat ze een oude foto van haar moeder zag met een soortgelijk kapsel. Op Instagram deelt ze een video waarin haar nieuwe kapsel te zien is met de caption, “gone🧚🏻‍♀️” Vervolgens deelde Billie Eilish een zwart-wit foto van haar moeder op haar Instagram Stories met de tekst, “like my mama”.

Instagram / @billieeilish
Instagram / @billieeilish

Het moge duidelijk zijn waar Billie de inspiratie voor haar nieuwe look vandaan haalde. Met haar kapsel combineert ze twee van de grootste trends uit 2021: de bob en de shag, die beiden enorm populair zijn op social media. #shaghaircut heeft inmiddels meer dan 54.7 miljoen views op TikTok, terwijl #bobhaircut er ongeveer 28 miljoen heeft. Billie kiest voor een choppy pony om haar look af te maken met een retro-vibe.

De shaggy bob is terug en op deze manieren kun je hem dragen

Reacties

Haar nieuwe look komt precies op tijd voor het aankomende MET Gala, dat plaats zal vinden op 13 september. Uit haar Instagram-post is het duidelijk dat de volgers van Billie Eilish fan zijn van haar nieuwe look. Ze plaatsen reacties als, “YASSS HERE BEFORE YOU BREAK THE INTERNET AGAIN!!!” en, “can’t wait to see you at the met gala omfg” Andere reacties luiden, “ur hair suits u so much” en, “showing this to my hairdresser the next time i go in” Voor meer haarinspiratie moet je bij Billie Eilish zijn.

Billie Eilish heeft een nieuw kapsel dat geïnspireerd is op prinses Diana

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.