Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 20 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

De ‘hacked bob’ is dé haartrend voor het najaar

Nu de zomer al bijna voorbij is en we weer terug aan het werk gaan is het tijd voor een nieuw kapsel. De korte coupe is helemaal hot en verschijnt keer op keer terug op de catwalk. Maar ben je geen fan van de Franse bob of botte bob? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de ‘hacked bob’ is dé haartrend voor komend najaar en wij vertellen waarom je nu gelijk een kappersafspraak wil gaan maken.

Een rebelse variant van de normale bob.

Hacked bob

Nu we weer meer de deur uit gaan, is het tijd om ons haar een make-over te geven. We gaan onze corona-coupe inwisselen voor een frisse, nieuwe haarstijl. Waar een normale bob soms erg degelijk kan ogen is de ‘hacked bob’ nonchalant en wat rebelser. Perfect als je op zoek bent naar een fris, maar sexy kapsel.

Bij de ‘hacked bob’ hoeft het allemaal niet zo netjes. Dit is het kapsel die je dode haarpunten omarmt en juist iets rommeliger mag zitten. Door de knipstijl lijkt het alsof je haar afgehakt is met een mes en dit is precies wat ervoor zorgt dat je een wat rebelsere look krijgt. Het is de perfecte balans tussen een nette bob en een rommelige bob.

Dua Lipa en Gigi Hadid introduceren nieuwe haartrend via Instagram

Moeiteloos kapsel

Met een paar stylingproducten zorg je er gemakkelijk voor dat je haar er moeiteloos uitziet. Door een kortere coupe ziet je haar er vaak gezonder en dikker uit. Door goede stylingproducten te gebruiken kan je nog meer volume en stevigheid toevoegen aan je kapsel. Win-win dus.

De ‘hacked bob’ past goed bij elke haarkleur. Of je nou blond, bruin, zwart of een andere haarkleur hebt, deze haarstijl zorgt voor meer dimensie in jouw haar. Met dit kapsel kan je een hele eigen stijl creëren. Krul je bob voor een nog speelser effect en laat je haar steil voor een wat klassiekere look. Voor de nodige inspiratie laten wij 5 voorbeelden zien van de ‘hacked bob’.

1. Speels

2. Steil

3. Langer aan de voorkant

4. Langere variant

5. Krullen

Dit zijn de grootste haartrends van 2021 en ze komen rechtstreeks uit de 70’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.