Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 6 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Van curtain bangs tot volle pony: herfst is fringe-season en dit zijn alle haarstijlen met een pony

Een pony wordt één van de grootste haartrends van de herfst. Schrikt een volle rechte pony je een beetje af? No worries, er zijn ontzettend veel soorten pony’s en fringes. Wij zetten de mooiste haarstijlen voor je op een rijtje, dan hoef jij alleen nog maar te kiezen en een afspraak bij je kapper te maken.

We snappen dat een pony het laatste was waar je tijdens de hittegolf aan moest denken, maar nu de temperaturen dalen is een beetje haar over je voorhoofd wel lekker. Dus wie herfst zegt, zegt pony knippen.

Wat inspiratie: alle soorten pony’s en fringes om te laten knippen deze herfst

Van de franse pony tot de Bardot bangs, er zijn zoveel mogelijkheden. Hoe minder recht de pony, hoe veelzijdiger. Dus als jij waarde hecht aan een strakke staart, kies dan voor een wat ‘lossere’ pony.

Eén tip van ons: ga alsjeblieft niet zelf met de schaar aan de slag.

1. De volle pony

Dit is de pony zoals we ‘m kennen. Een volle bos op je voorhoofd. Je moet misschien even de moed bij elkaar rapen om de schaar erin te zetten, maar dan heb je wel een krachtig herfstkapsel.

2. De Bardot fringe

In het leven geroepen door Brigitte Bardot. We kennen allemaal het iconische kapsel van het jaren ’50 model. Nu, 70 jaar later, is het kapsel opnieuw hot. Vraag je kapper naar een fringe als Brigitte Bardot en  meer hoef je niet te zeggen.

3. De curly fringe

Ook met krullen is een pony mogelijk, jouw krullenkapper weet hier wel raad mee. Hoe fabulous is dit kapsel?

4. De frenchie fringe

Dit is misschien wel de chiqueste pony der pony’s. Dit kapsel verandert je in één klap in een modieuze Française. Ook top: de frenchie fringe heeft niet heel veel onderhoud nodig.

5. De curtain bangs

Matilda Djerf staat bekend om haar geliefde kapsel. Wedden dat jij haar al eens voorbij hebt zien komen op Pinterest terwijl je zocht op ‘hair inspo‘? Curtain bangs zijn prachtig en daarnaast best veelzijdig.

6. De lange pony

Oké, misschien ziet dit er wat oncomfortabel uit, maar de langere pony staat werkelijk iedereen. Het geeft je een nonchalante, maar tegelijkertijd ook een gestylede look. Wij zijn fan.

7. De wispy fringe

Ben jij niet gezegend met een dikke bos haar? Geen paniek, ook jij kan met gemak een pony laten knippen. De wispy fringe is on trend dit seizoen.

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.