Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 5 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Throwback – Met deze heerlijke cocktailrecepten krijg je iedere twenty-something weer aan de Malibu

Malibu, wie heeft zich er in haar tienerjaren niet mee volgegooid? Niet gek dus, dat we bij Malibu meteen denken aan een mierzoet mixdrankje. Die kokosgeur herkennen we uit duizenden, maar het is ook precies die kokos die een unieke touch aan elke cocktail geeft. Geloof ons, met de volgende heerlijke cocktailrecepten krijg je iedere twenty-something weer aan de Malibu.

Met Malibu maak je heerlijke zomerse cocktails. Perfect om de sfeer erin te houden, nu het weer wat minder is.

7x heerlijke cocktails met Malibu

En nee, deze drankjes zijn niet mierzoet.

1. Malibu Paloma

Malibu

Hoe maak je het?

Vul een glas met ijs en voeg daar 45 ml Malibu aan toe. Doe hier vervolgens een theelepel limoensap bij, 25 ml grapefruitsap en top het af met 100 ml bruiswater. Garneer het met een schijfje grapefruit en je bent klaar om te drinken.

2. Malibu Lime Mojito

Malibu

Hoe maak je het?

Voeg 50 ml Malibu Lime en 15 ml limoensap toe aan een glas, voeg hier tien muntblaadjes aan toe en top het af met 100 ml bruiswater. Doe er naar wens nog wat ijsblokjes, limoen en munt in.

3. Malibu Rosé Spritz

Malibu

Hoe maak je het?

Schenk 15 ml Malibu in een glas en voeg hier 15 ml verse aardbeienpuree aan toe. Schenk het glas vervolgens vol met sprankelende rosé en garneer het met wat verse aardbeien.

4. Malibu Coconut Piña Colada

Malibu

Hoe maak je het?

Giet 45 ml Malibu, 50 ml kokoswater, 75 ml ananassap en 20 ml verse limoensap in een cocktailshaker en schud het. Vul vervolgens een glas met ijs en giet de mix eroverheen. Garneer het met wat ananas en je bent ready to drink.

5. Malibu Watermelon Splash

Malibu

Hoe maak je het?

Giet 15 ml Malibu in een glas met ijs. Giet hier vervolgens 15 ml citroensap, 50 ml watermeloensap en 50 ml bruiswater bij. Garneer het met een stukje watermeloen, et voilà.

6. Pineapple Daiquiri

Malibu

Hoe maak je het?

Giet 60 ml Malibu, 30 ml limoensap, 10 ml suikersiroop en 30 ml ananassap in een cocktailshaker. Schud de ingrediënten door elkaar en giet dit vervolgens in het cocktailglas. Garneer het met wat ananas of limoen en je drankje is klaar.

7. Rapple

Malibu

Hoe maak je het?

Giet 50 ml Malibu in een glas met ijs en voeg hier vervolgens 100 ml troebele appelsap aan toe. Garneer het met wat frambozen en je cocktail is af.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.