Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 18 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Van een subtiele pony tot curtain bangs: deze haarstijlen met een pony ga je overal zien

Een pony wordt één van de grootste haartrends van 2021. Of het nu gaat om curtain bangs of een Dua Lipa geïnspireerde look, er zijn ontzettend veel soorten pony’s en fringes. Heb je zin in wat anders en heb je deze haarstijl altijd al willen proberen? Dan is dit nu het moment om ervoor te gaan. Wij zetten de mooiste haarstijlen voor je op een rijtje, dan hoef jij alleen nog maar te kiezen.

Eén tip van ons: ga alsjeblieft niet zelf met de schaar aan de slag.

Deze haarstijlen met een pony ga je overal zien

Het is aftellen tot de kappers weer open mogen, want na het zien van deze haartrends wil je direct een nieuwe coupe. Van een subtiele pony tot de Bardot bangs, er zijn zoveel mogelijkheden. Wij delen de mooiste haarstijlen die het proberen waard zijn.

1. Curtain bangs

Curtain bangs blijft on trend dit jaar en wij snappen wel waarom. De haarstijl heeft weinig onderhoud nodig en je kunt het makkelijk laten uitgroeien. Curtain bangs zijn daarnaast prachtig en best veelzijdig om mee te experimenteren.

2. Klassieke pony

Je kunt niet fout gaan met een klassieke, rechte pony-look, vooral als je wat textuur toevoegt. Je moet misschien even de moed bij elkaar rapen om de schaar erin te zetten, maar dan heb je wel meteen een fabulous kapsel.

3. Subtiele pony

Wil je liever een subtiele pony? Ga dan voor de zachtere versie van curtain bangs. Zorg voor meer volume aan de zijkanten in plaats van je middenscheiding, zo kun je de pony makkelijk aan de kant duwen als je er even geen zin in hebt.

4. Retro fringe

We kennen allemaal het iconische kapsel van het jaren ’50 model Brigitte Bardot. Ze stond bekend om haar retro curtain bangs in combinatie met lang haar en ook dit jaar mag de haarstijl gezien worden. We love.

5. Lange pony

De lange pony is perfect als je niet veel kwijt wil zijn aan touch ups en de haarstijl staat werkelijk iedereen. Het geeft je een nonchalante, maar tegelijkertijd ook een gestylede look. Wij zijn fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.