Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 7 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Van curtain bangs tot de bob: dit zijn de kapsels die 2021 gaan domineren

Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat betekent maar een ding: tijd voor een nieuw kapsel. Dit jaar is het moment waar ons haar echt tot zijn recht mag komen, zelfs tijdens jouw Zoom-calls. Om er zeker van te zijn dat je helemaal in on trend bent, hebben wij de beste kapsels voor 2021 voor je op een rijtje gezet.

Van de curtain bangs tot de bob: de keus is ruim. En beter nog, je kunt ze heel makkelijk kopiëren.

Dit zijn de kapsels die 2021 gaan domineren

De nieuwste trends spotten we meestal op de catwalk en natuurlijk op Instagram. Om ervoor te zorgen dat jij het nieuwe jaar begint met geweldig haar, hebben wij de kapsels die 2021 gaan domineren voor je uitgezocht. Wie weet heb jij wel je nieuwe kapsel gevonden.

1. Curtain bangs

Curtain bangs waren vorig jaar hot en mogen dit jaar ook zeker gezien worden. De flirterige pony is prachtig en daarnaast ook veelzijdig. Je moet misschien even de moed bij elkaar rapen om de schaar erin te zetten, maar dan heb je wel een krachtig kapsel.

2. Meerdere laagjes

Wat je haarlengte ook is, een van de grootste trends voor 2021 zijn laagjes. Subtiele lagen kunnen volume en textuur toevoegen, precies waar je het nodig hebt.

3. Lange lokken

We hebben de lange lokken al gespot bij celebrities JLO en Kim Kardashian en ook in 2021 mag dit kapsel niet ontbreken. Dus laat je haar maar lekker groeien. Enne, dat komt goed uit nu we niet naar de kapper kunnen.

4. Natuurlijke textuur

Een trend die sowieso altijd goed is: natuurlijk haar, zowel textuur als kleur. Of je natuurlijke textuur nu gekruld, grof, kroezend of fijn is, hier geldt ook dat natuurlijke elementen van je haar geaccentueerd worden in 2021.

5. Mullets

Vorig jaar was dit kapsel helemaal hot en steeds meer mensen gingen de uitdaging aan. Celebrities als Miley Cyrus en La Casa de Papel-actrice Úrsula Corberó zijn er ook mee gespot en rocken het kapsel. Durf jij het aan?

6. Boyfriend bob

De bob gaat dit jaar nergens heen. Het kapsel was vorig jaar helemaal on trend, maar in 2021 gaan we dit kapsel vooral terugzien met een natuurlijke golf erin. Ze zijn chic, tijdloos en ze werken ook voor alle haartypes.

Lees ook: De mooiste haarkleuren die we gegarandeerd gaan zien in 2021

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.