Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 26 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze grote haartrends ga je komende lente overal zien

Dit jaar is het moment waar ons haar echt tot zijn recht mag komen, zelfs tijdens jouw Zoom-calls. Om er zeker van te zijn dat je helemaal in on trend bent, hebben wij de grootste haartrends voor het nieuwe Lente/Zomer 2021 seizoen uitgezocht, zodat je met een frisse coupe een nieuw seizoen in gaat.

Dit zijn dé haartrends die het waard zijn om uit te proberen voor de lente.

De grootste haartrends voor de lente

De nieuwste trends spotten we meestal op de catwalk en natuurlijk op Instagram. Heb je zin in wat anders? Dan is dit nu het moment om ervoor te gaan. Wij zetten de mooiste haarstijlen voor je op een rijtje, dan hoef jij alleen nog maar te kiezen.

1. 90’s

Heb je zin in een nieuwe haarkleur, maar wil je toch niet heel je haar verven? Dan is deze 90’s-inspired haartrend perfect. Het is een leuke manier om toch meer kleur in je haar te krijgen en heel simpel. Verf alleen de plukjes aan de zijkant van je gezicht.

2. Blunt bob

Als je toe bent aan een nieuw kapsel, dan is de blunt bob perfect. De haartrend accentueert je jukbeenderen en staat werkelijk iedereen. Gebruik een olie om je haar glad te strijken, daarnaast geeft het ook glans en stimuleert het de hydratatie van je haar. Winning.

3. Pigtails

Een van de grootste haartrends uit de 90’s die ook een comeback maakt: pigtails. Het is dé haartrend voor in lente van 2021 en heel simpel. Je hebt geen stijltang nodig, want een beetje slag in je haar maakt de look juist af.

4. Lavendelkleurig haar

Pastelkleuren zijn al een tijdje on trend, maar lavendelkleurig haar gaat dit jaar ook nergens heen. De haartrend voor de lente van 2021 is fabulous en alles wat je nodig hebt. We love.

5. Bubbelstaart

Op Instagram wemelt het van de bubbelstaarten en deze haartrend is ook nog eens heel simpel. Doe je haar in een hoge staart, plaats elastiekjes om de paar centimeter en trek aan beide kanten van elke sectie om dat ronde effect te krijgen. Wij zijn fan.

Lees ook: Deze haarstijlen met een pony ga je overal zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.