Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 29 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa en Gigi Hadid introduceren nieuwe haartrend via Instagram

Dat Gigi Hadid en Dua Lipa mode-iconen zijn, is inmiddels wel duidelijk. De schoonzussen verrassen ons continu met de nieuwste modetrends en meest prachtige outfits. Nu introduceren ze ook een nieuwe haartrend via Instagram, ze posten allebei een foto op hun account met felrood haar.

Het lijkt erop dat de dames zich alvast klaarmaken voor de herfst.

Dua Lipa heeft rood haar

Afgelopen weekend postte Dua Lipa een foto op Instagram waarop haar nieuwe campagne voor Versace Fall/Winter 2021 te zien was. De foto’s uit de shoot voor het merk onthullen een nieuwe haartransformatie voor Dua: felrood haar. Hoewel het eerst leek alsof Dua Lipa een pruik droeg voor de shoot, leek niets minder waar. Donatella Versace herself vroeg Dua namelijk om haar lokken rood te verven voor de campagne.

In een interview met WWD vertelt Donatella dat Dua geen moment twijfelde, “The fact that Lipa had no qualms about dyeing her hair for the shoot points to her self-confidence… But she also trusted me when I asked her, she did not hesitate.” Donatella vroeg eerder al aan Kylie Jenner om haar lokken te blonderen toen ze Versace droeg naar het MET Gala.

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen doorschijnende bodysuits op Instagram

Gigi Hadid

Toch lijkt het erop dat het felrode haar van Dua een nieuwe haartrend wordt. Schoonzus Gigi Hadid post twee dagen later ook een foto op Instagram met felrood haar. Op de foto zien we Gigi in New York City met een beanie waar haar felrode haar onder vandaan komt. Hoewel de outfit de suggestie wekt dat het een oudere foto is, post Gigi hem met de tekst, “city limit ⚓️” Het is geen verrassing dat Gigi Hadid met rood haar komt, want in maart verfde ze haar lokken al oranje.

Volgers zijn in ieder geval fan van de look en reageren met reacties als, “Prettyyyyyyyy😍😍😍😍😍,” en “love it!!!😍🔥” We zijn benieuwd wie Dua Lipa en Gigi Hadid opvolgt, Bella misschien?

Zo verraste Anwar Hadid zijn liefde Dua Lipa toen ze een Grammy won

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.