Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 23 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Move over laagjes: rechte kapsels als de ‘paper cut bob’ zijn populairder dan ooit

Net toen we dachten dat volumineuze kapsels als de shag, mullet en wolf cut populairder dan ooit waren, maakte het lijstje van haartrends plaats voor iets compleet anders. Naast kapsels met laagjes zijn rechte kapsels namelijk ook erg geliefd op dit moment, en dan hebben we het vooral over de paper cut bob.

De bob is zo recht als een velletje papier.

De paper cut bob is alles wat je wilt dragen aankomende zomer

Waar we vorige week nog binnen één minuut een volumineuze coupe met laagjes knipten, staat deze week in het teken van overdreven rechte kapsels. Zo is de paper cut bob erg populair. De korte coupe met rechte lokken creëert een modern en bijna papier-achtig effect – vandaar de naam.

Met de bob die weer helemaal terug is, is dit wellicht een kapsel dat we veel gaan zien deze zomer. Voor een flinke dosis haarinspiratie hebben we de beste paper cut bobs van Instagram verzameld waar je spontaan de kapper van wilt bellen.

1. Middenscheiding

Het rechte kapsel valt het mooist wanneer je je scheiding in het midden hebt. Hierdoor creëer je een moderne en strakke look.

2. Lichtblond

Met de zomer in aantocht zijn lichte kleuren als ice blond en vanille blond ontzettend populair. Dit in combinatie met de strakke bob is dé look, als je het ons vraagt.

3. Donkere haarkleur

Donkere kleuren zijn echter nog lang niet uit de mode. Hierdoor komt de rechte bob nóg meer tot zijn recht en vallen de strakke lokken nog meer op.

4. Wavy

Door je lokken wat waves te geven creëer je al meer volume. Hoewel het bij de paper cut bob de bedoeling is dat er juist géén volume is, is een wavy variant toch net wat origineler, niet? Daarbij kun je nog steeds de strakke look intact houden door de waves wat hoger te zetten.

5. Paper cut bob met fringe

Geef je coupe een twist door een mooie pony toe te voegen aan je bob. Wij zijn groot fan van deze look.

6. Felroze

Unieke en felle kleuren zijn on trend dit jaar. En laten we eerlijk zijn: een felroze coupe als deze is toch het proberen waard?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.