Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber krijgt bakken kritiek op de nieuwe marketingbeelden van Rhode Skincare

We dachten dat de storm was gaan liggen rondom Hailey Bieber, maar nu is het opnieuw raak. Ze lijkt de laatste tijd geen geliefd persoon te zijn in de media. Na haar ‘ruzie’ met Selena Gomez lijkt het alleen maar tegen te zitten. Toen het model dan ook marketingfoto’s postte voor de nieuwe Rhode lipgloss, kreeg ze opnieuw de volle laag van het publiek.

Het ging er hard aan toe…

Hailey Bieber voor Rhode skin

Rhode is het beauty- en skincaremerk van Hailey Bieber. In juni 2022 lanceerde Bieber het merk, met als doel iedereen van een zacht babyhuidje te voorzien. Ze had nog geen backlash ontvangen, dus het is opmerkelijk hoe ze nu – na het akkefietje met Selena Gomez – wel ineens bakken kritiek krijgt.

Poseren kan je leren

Het 26-jarige model poseert voor de foto in een topless bikini en bodychain, met twee halve passievruchten om de boel deels te bedekken. Deze foto’s zijn een deel van de reeks promotiefoto’s voor de nieuwe Rhode Skin lipgloss die op 6 april uitkomt – de passionfruit jelly peptide lip treatment – maar volgers konden het niet echt waarderen.

De commentsectie ontploft

De reacties onder de foto waren divers, maar kwamen voor het grootste deel op hetzelfde neer: de foto’s kunnen echt niet en volgers snapten niet waarom Hailey dit zo plaatsen als marketing. Zo reageerde iemand: “This is just a bad image. C’mon geeze this is products… what is this image portraying here? Sending the wrong message”. Een andere volger reageerde: “Promoting skincare product or just selling your body for nothing?”

Op vakantie

De volgers die reageren laten maar wat duidelijk merken dat de reclame hen niet aanstaat. In afwachting van een antwoord van Hailey blijven de negatieve reacties maar komen. Hailey lijkt zich er gelukkig op het moment niet veel van aan te trekken en geniet volop van haar vakantie.

Wordt Hailey gecanceld?

Het ziet er op het moment niet al te rooskleurig uit. Hailey hebben we niet meer over iets gehoord sinds dat Selena met haar naar voren kwam over deaththreats die Hailey ontving. Of dat nu ook nog het geval is en het model volledig wordt gecanceld is nog maar de vraag, maar als we de Instagram comments moeten geloven zit bij de volgers de maat vol.

Fans klagen op TikTok massaal over blaren op hun lippen door de peptide lip treatment van Hailey Bieber

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.