Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez heeft eindelijk gesproken met Hailey Bieber over de ‘ruzie’, dit is er gezegd

Als je een beetje op de hoogte bent van alle celebrities uit Amerika dan weet je dat er momenteel een soort rare feud gaande is tussen Hailey Bieber en Selena Gomez. Of nou.. de hele wereld heeft een soort ruzie. Of de twee dames zelf nou heel erg wakker liggen van elkaars social presence dat weten we niet, maar het lijkt ons vrij onwaarschijnlijk. Het feit is wel dat héél veel mensen de kant van de likable Selena Gomez kiezen en dat Hailey allerlei zooi over zich heen krijgt. Het is nu zelfs zó erg dat Hailey doodsbedreigingen krijgt.

Selena vertelt op Instagram dat ze zelf contact heeft gehad met Hailey hierover en ze doet een oproep aan haar volgers.

Instafeud tussen Selena en Hailey

Over die ruzie.. tsja waar moeten we beginnen? De dames zelf hebben waarschijnlijk helemaal geen ruzie maar de wereld verdeeld hen graag in twee kampen. Hailey wordt een beetje gezien als de wannabe-Selena en ook circuleren er talloze video’s (ook neppe) dat ze helemaal niet zo aardig zou zijn in het echt. Hailey en Kylie zouden eerder dit jaar de gelamineerde wenkbrauwen van Selena belachelijk hebben gemaakt, alhoewel ze dat zelf natuurlijk ontkennen. Inmiddels is de hele wereld zo pro-Selena dat Hailey zich in een benarde situatie bevindt. Ze krijgt namelijk zelfs doodsbedreigingen en dat is natuurlijk altijd verkeerd, wat je ook gedaan hebt.

Selena laat via Instagram weten contact te hebben gehad met Hailey en ze roept haar volgers op om lief te zijn omdat zij dit zelf nooit zo heeft gewild. Ze is de meest gevolgde vrouw op Instagram dus ze heeft nogal wat fans en die steunen haar dan ook door dik en dun.

Instagram Selena Gomez

Ze vraagt haar fans om te stoppen, dat lijkt ons ook een goed idee. Helemaal aangezien mentale gezondheid zo belangrijk is.. en we kunnen ons niet voorstellen dat de hele wereld een mening over je heeft.

Nicola Peltz spreekt zich voor het eerst uit over de ‘ruzie’ met schoonmoeder Victoria Beckham

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.