Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity Beauty 7 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Terug naar de 90’s met Hailey Bieber en haar nieuwste haarstijl – wij zijn obsessed

Er wordt niet voor niets zo opgekeken naar fashion icon Hailey Bieber. Post ze wat op TikTok of Instagram? Wil iedereen de dag erna nieuwe kleding shoppen of in dit geval: een afspraak boeken bij de kapper. Want damn, Hailey rockt deze look uit de 90’s als geen ander.

Sinds Hailey Bieber haar favoriete recepten, beautytrends en kledingstijl deelt op TikTok blijft haar account maar groeien. Hailey postte nu weer eens een nieuwe haarstijl en wij zijn obsessed.

Hailey Bieber’s haarstijl uit de 90’s

Zo simpel kan het dus zijn. Het enige wat je nodig hebt voor deze te gekke haartrend is twee clipjes. Liefst in een zuurstokroze tintje én als het even kan in de vorm van een vlindertje. Flashbacks aan vroeger hoor.

Moeten we ‘m nog uitleggen? Je maakt een middenscheiding en klemt de voorste lokken aan beide kanten vast met zo’n toffe clip.

@haileybieber

Todays vibe 🙆🏼‍♀️💕💕💕💕

♬ sad girlz luv money slowed – xxtristanxo

Dit is niet de enige trend waar Hailey fan van is, want ook de glazed donut skin wordt volgens haar dé trend van 2022.

Framing highlights

Wat deze look eigenlijk nodig heeft is twee wat lichtere lokjes die langs de zijkant van je gezicht vallen. Ben je al bekend met framing? Daarbij worden de lokken langs je gezicht wat lichter geverfd dan de rest van je haar. Hierdoor vallen niet alleen de lokjes wat meer op maar worden de contouren van je gezicht ook extra benadrukt.

Het lijkt erop dat Hailey ook wat lichtere lokken langs haar gezicht heeft vallen. Het leuke aan framing is dat het ook nog eens stukken goedkoper is dan het laten highlighten van je hele coupe. Om die echte nineties feeling te krijgen laat je de voorste lokken van je haar aanzienlijk lichter bleken. Hoe groter het contrast, hoe meer jaren 90!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.