Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 7 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Is Blind seizoen 2: fans kunnen niet stoppen met lachen om dit gemiste moment

Love Is Blind is sinds 11 februari terug op Netflix en fans kunnen geen genoeg krijgen van de serie. De serie zit namelijk niet alleen vol met liefde, maar ook vol met ontzettend veel drama. Nu gaan fans van de serie op Twitter helemaal los om een gemist moment en ze hebben de meest hilarische reacties.

Ouch!

Love Is Blind seizoen 2

In Love Is Blind proberen een groep single vrouwen en mannen op een bijzondere manier de liefde te vinden. Ze gaan zonder elkaar te zien gesprekken aan met verschillende mensen en mogen – als ze denken hun match te hebben gevonden – een aanzoek doen. Als een koppel officieel verloofd is zien ze elkaar voor het eerst en gaan ze vervolgens de echte wereld in om hun bruiloft te plannen.

Het tweede seizoen van Love Is Blind was een echte achtbaan van ups en downs. Hoewel alle koppels zich verloofden, trouwden niet iedereen. In de laatste aflevering van Love Is Blind waren er namelijk meerdere verassingen in de show en ondanks alle tranen konden fans niet stoppen met lachen om een gemist moment uit de laatste aflevering.

Fan van Love Is Blind? Dan wil je deze 8 datingshows op Netflix ook bingen

Shake en Deepti

Na het zien trouwen van vijf koppels, zag je in de laatste aflevering veel meer drama voorbijkomen. Terwijl Jarrette en Iyanna, en Nick en Danielle als getrouwde stellen de show verlieten, verliepen de rest van de bruiloften iets anders. Kijkers zagen Natalie haar huwelijk met Shayne afzeggen bij het altaar en ook Sal deed hetzelfde met Mallory.

Het derde paar dat niet trouwde in deze aflevering waren natuurlijk Shake en Deepti en hun huwelijk zorgde voor een hilarisch moment voor kijkers. Nadat Deepti de stekker uit haar huwelijk met shake trekt, snijdt de camera naar een jongen die in het publiek zit en lijkt te lachen en kijkers zijn geobsedeerd door dit gemiste moment.

Love is blind seizoen 2 deepti en shaky hilarisch moment
Netflix

Reacties

Fans gingen natuurlijk direct naar Twitter om dit hilarische moment te bespreken. Zo schrijft een kijker: “I would do literally anything for the kid laughing in this scene.” Andere kijkers schrijven: “this kid is wrong as hell for laughing? 😭”, “😂😂😂the kid made me laugh but Ik Shake is embarrassed. Shake did not take this rejection well😂😂Yeahhh Deepti👑👑 #loveisblind2 #Deepti” en “Lil homie trying not to laugh at Deepti and Shake’s wedding is me af. #LoveIsBlind.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.