Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

De haarstylist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt haar ultieme haartip

Wij zijn het er allemaal over eens dat Hailey Bieber er dit jaar weer fantastisch uitzag tijdens het Met Gala 2021. Haar effortless-look met losse lokken en een little black dress vonden wij in ieder geval helemaal geweldig. Haar team vertelt hoe ze haar look hebben gecreëerd en Hailey’s haarstylist geeft ons een geweldige haartip.

Deden we dit echt al die jaren fout?

De haarstylist van Hailey Bieber en Kendall Jenner

Als het op ons haar aankomt doen we altijd wat ons het beste lijkt, maar we zijn natuurlijk geen professionals. Daarom is het fijn dat beroemde haarstylistes als Jen Atkin hun tips met ons delen. Dat Jen Atkin verstand heeft van haar is een understatement en haar klantenlijst liegt er dus ook niet om. Zo is ze de vaste stylist van de Kardashian/Jenners, Dua Lipa, Hailey Bieber, Bella Hadid en andere grote namen.

De make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt een geniale eyelinerhack

In de YouTube-video van Hailey Bieber – waarin ze zich klaarmaakt voor het Met Gala – is te zien hoe Jen Atkin haar haar doet. Dit was niet de enige Met Gala-klus die Jen dit jaar had. Ze deed naast het haar van Hailey namelijk ook het haar van niemand minder dan Kendall Jenner. Dit is te zien in de get ready with me-video van Kendall Jenner op het YouTube-kanaal van Vogue.

Hailey Jenner Met Gala
Angela WEISS / AFP

Jen Atkin deelt tips

Als je – net als wij – geobsedeerd bent met de Met Gala-look van Hailey Bieber, heb je geluk. Jen Atkin deelt namelijk haar nummer één tip om de moeiteloze golven te bereiken. Jen vroeg aan Hailey of ze deze exclusieve tip mocht delen op haar YouTube-kanaal en Hailey zei natuurlijk direct ‘ja’.

Dé tip van Jen Atkin is om de voorste plukken langs het gezicht niet in te sprayen met haarlak, maar het juist in je handen te sprayen voordat je door je haar gaat. “So all hairdressers out there, when you’re getting little pieces around the face, don’t spray it with hairspray. Spray your hands with hairspray and then just go in and rub a little on the pieces.” Waar Hailey toevoegde: “You heard it from the hair guru herself.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.