Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Sex Education seizoen 3: waar is de vader van Eric gebleven?

Nu er weer een nieuw seizoen van Sex Education op Netflix staat en wij elke avond achter onze tv zitten om het te bingen, hebben we opgemerkt dat er één personage op mysterieuze wijze is verdwenen uit de serie. Dit personage hebben we al een hele tijd niet gezien: de vader van Eric. Fans gaan los op Twitter over het de mysterieuze verdwijning.

Wij hebben hem al niet meer gezien sinds seizoen 1.

Sex Education: missend personage

Het nieuwe seizoen staat sinds vrijdag 17 september op Netflix, daardoor konden we alle afleveringen direct bingewatchen. Natuurlijk konden we niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren met Maeve, Otis, Eric en de rest in dit seizoen, maar kijkers zijn niet blij met de mysterieuze verdwijning van een hoofdpersoon uit seizoen 1: Erics vader.

Fans hebben over elk seizoen van de serie hun mening klaarstaan: van personages waarmee ze geobsedeerd zijn tot personages die ze niet kunnen uitstaan. Nadat het seizoen online kwam gingen fans op Twitter al los over twee personages in de serie, maar ook over de missende vader van Eric hebben fans het nodige te zeggen.

Reacties op Twitter

Erics vader, bekend als Abeo Effiong, speelde een belangrijke rol in seizoen 1 van Sex Education. In seizoen 1 zagen we hoe de relatie tussen Eric en zijn vader opbloeide en hoe ze steeds dichter bij elkaar kwamen. Juist daarom snappen fans niet waarom Erics vader in zowel seizoen 2 als seizoen 3 van de show is verdwenen en ze vragen zich af wat er met het personage is gebeurd.

Kijkers gebruikten Twitter om hun mening over de missende vader van Eric te uiten en schreven: “I need to understand how Eric’s dad completely disappeared from the storyline.” en een andere fan zei, “Where is eric’s dad? I haven’t seen him since season 1.”

Planningsprobleem

Hoewel Netflix nog geen officiële verklaring heeft gegeven voor de afwezigheid van de vader van Eric, zou het zomaar kunnen dat het te maken heeft met een planningsprobleem. De acteur die Erics vader speelt heeft de laatste tijd namelijk niet stilgezeten.

Hij is in verschillende series en films verschenen waaronder: Dumbo, Jumanji: The Next Level, Wrath of Man en Loki. Het zou dus goed kunnen dat hij simpelweg geen tijd had om in seizoen 2 en 3 van Sex Education te verschijnen. Wij hopen in ieder geval dat hij in seizoen 4 weer in de serie is te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.