Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity Beauty 18 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

5 x hairstyles van Hailey Bieber die je in een handomdraai bij jezelf creëert

Altijd als je naar Hailey Bieber kijkt denk je ‘f*ck, had ik ook maar zo’n goede hairdo’. Nou, eerlijk gezegd is dat hartstikke eenvoudig. Haar looks heb je binnen mum van tijd bij jezelf gecreëerd. We hebben 5 favorieten op een rij gezet: lekker nineties.

Geloof ons, niet alleen Hailey Bieber ziet er hot uit met deze hairstyles.

De hairstyles van Hailey Bieber zelf creëren

Het enige wat je nodig hebt voor deze look is een pak kleine elastiekjes en een haarklemmetjes. Ready?

1. Vier losse vlechtjes verdeeld over je hoofd

Maak aan beide kanten van je gezocht met enkele lokjes twee dunnen vlechten. Doe hetzelfde wat meer naar achteren. Bind de vlechtjes vast met een dun elastiekje. Trek hierna de vlechtjes een voor een wat losser. Voilà, klaar is je look.

2. Vier mini staartjes

Ook hier heb je maar vier elastiekjes nodig. Je maakt de hairstyle helemaal af met felgekleurde exemplaren. Pak vier lokjes aan de voorkant van je haar en zorg voor een symmetrische verdeling. Bind ze wat hogerop je hoofd vast met een elastiekje. Klaar is Kees.

3. Twee nonchalante mini vlechten

De eerste look, maar dan met enkel twee vlechtjes langs je gezicht. Vlecht ze een beetje losjes zodat ze sluik langs je gezicht vallen. Bind ze onderaan vast met een elastiekje in de tint van je haar. Cute!

4. Twee dikke vlechten en een pet

Verdeel je hele haar in twee delen en vlecht aan beide kanten een dikke vlecht. Doe dit losjes en laat wat plukken sluik langs je gezicht vallen. Maak het af met een pet en je lijkt een 1-op-1 van Hailey Bieber.

5. Een klemmetje achterop

Maak een middenscheiding en pak twee lokken van voor en trek ze naar achteren. Plaats hoog achterop je hoofd deze lokken vast met een klemmetje. Simpeler kan niet, toch?!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.