Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Heftig: Hailey Bieber onthult in een YouTube-video dat ze aan haar hart geopereerd is

Hailey Bieber heeft in een YouTube-video laten weten dat ze aan haar hart is geopereerd. Een aantal weken geleden kwam al naar buiten dat Hailey een tijdje was opgenomen in het ziekenhuis omdat zij een bloedprop in haar hersenen had. Naar aanleiding hiervan werd ze onderzocht en stelden de dokters een hartafwijking bij Hailey vast.

HEAVY.

Hailey’s tia

In maart werd Hailey Bieber opgenomen in het ziekenhuis nadat zij zich aan de ontbijttafel plots niet goed voelde. Ze kreeg last van symptomen die op een beroerte wezen en ze werd naar het ziekenhuis gebracht. Na wat onderzoeken bleek dat Hailey een bloedprop in haar hersenen had en daarom last had van een tia: een soort miniberoerte. Hierdoor had ze een korte periode wat zuurstofgebrek, maar gelukkig brak haar lichaam het bloedpropje in haar hersenen zelf weer af.

Hartafwijking

Naar aanleiding van dit incident werden verschillende onderzoeken gestart en bleek dat Hailey een hartafwijking heeft. Dit deelt Hailey in een YouTube-video genaamd “telling my story”. “When I went to UCLA we did more in-depth testing … to find a PFO,” legt ze uit in de video. Ze beschrijft een PFO als “a flap between the right and left chambers of the heart.” “Typically at birth it’s supposed to close on its own,” voegt ze toe. Die van haar deed dat dus niet. Wow.

In de video vertelt ze dat deze hartafwijking ook de oorzaak van het bloedstolsel in haar hersenen was. Gelukkig is de afwijking na een operatie aan haar hart verholpen. Hailey is gelukkig weer helemaal de oude.. ze slikt alleen nog dagelijks bloedverdunners. Ze is de dokters super dankbaar en is blij dat ze het incident nu achter zich kan laten. “I’m really relieved I will be able to just move on from this really scary situation and live my life”, zegt ze.

Ook op haar Instagram-verhaal deelt Hailey de video met haar verhaal. Daarnaast deelt ze informatie over het herkennen van een beroerte en wijst ze haar volgers erop dat het belangrijk is om regelmatig een bezoekje aan een dokter te brengen voor een gezondheidscheck.

Screenshot Hailey Bieber
Instagram Story @haileybieber

Gelukkig zijn de dokters er op tijd achter gekomen en kan Hailey zich nu weer focussen op de toekomst na deze heftige periode.

Is jouw menstruatiecyclus normaal? 5 tekenen die daarop wijzen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.