Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 2 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber en Justin Bieber zijn ultieme couple goals in deze outfits

We wisten al dat Hailey Bieber en man Justin Bieber de definitie van couple goals zijn. Ze zijn niet alleen ongelooflijk knap en lief voor elkaar, maar zijn ook nog een van de meest fashionable koppels die we kennen. En dat bewijzen ze afgelopen weekend maar weer eens in de stad van de liefde, Parijs.

Afgelopen weekend werden Hailey en Justin samen gespot in de Franse hoofdstad.

Hailey Bieber en Justin Bieber in Parijs

Hailey en Justin werden afgelopen weekend gespot in Parijs tijdens een wandeling. En hoewel de wandeling op zichzelf casual was, waren hun outfits alles behalve. Hailey droeg een monochrome leren outfit van het merk Stand Studio uit Kopenhagen die bestond uit een oversized blazer met matching broek. Ze combineerde de outfit met een coltrui van Petar Petrov en haar favoriete Nike Air Force 1 Shadow sneakers. Ze maakte de outfit af met een bruine schoudertas van By Far en een matching fuzzy bucket hat.

En dan de outfit van Justin, die ging voor een monochrome look met een navy broek, een coltrui en een oversized jasje. Hij combineerde de look met een lichtblauwe pet en droeg dezelfde (en perfect witte) Nike Air Force 1 Shadow sneakers als Hailey Bieber. Als dat geen couple goals zijn, weten wij het ook niet meer.

justin bieber hailey bieber outfits
Photo by Marc Piasecki/GC Images via Getty Images

Justin was jarig

Gisteren was het Justins 27ste verjaardag, die hij vierde met Hailey Bieber in Parijs. Hailey deelde voor de gelegenheid een aantal throwbacks van hen samen op haar Instagram met de tekst, “Another year around the sun with you, another year of getting to love you, grow with you and laugh with you. Happy 27th birthday, you are my favorite human and I’m grateful to be by your side❤️.” Volgens verschillende bronnen is Justin Bieber in Parijs voor een clipshoot voor een van zijn nieuwe nummers.

Justin Bieber lanceert hete videoclip voor Anyone met Hailey Bieber in de hoofdrol

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.