Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber en Hailey Bieber genieten van een vakantie op Hawaii en de foto’s zijn geweldig

Vacationing with the Biebers. Justin Bieber en Hailey Bieber zijn het nieuwe jaar begonnen met een avontuurlijke trip naar Hawaii. En hoewel wij in lockdown zitten, vonden we het geen straf van hun heerlijke vakantie te mogen meegenieten. En de foto’s schreeuwen natuurlijk major couple goals maar ook major vacay goals.

Gelukkig deelde zowel Justin als Hailey genoeg foto’s samen van hun tropische trip.

Justin Bieber en Hailey Bieber vieren vakantie

Op Instagram zagen we afgelopen week verschillende foto’s van hun avontuurlijke trip. Op 10 januari postte Justin Bieber een foto met zijn vrouw voor een vliegtuig met als caption, “Life with u is so much better.” Zeiden we al couple goals?! Daarna postte Justin nog meer intieme foto’s met Hailey Bieber.

Ook Hailey zelf gaf een inkijkje in hun avontuurlijke vakantie op Hawaii, zo postte ze foto’s van een snorkeltrip, een hike in de jungle en een relaxte foto op het strand. In een andere post zagen we het geweldige uitzicht over de oceaan. “heart = full,” schreef ze bij de collectie aan foto’s.

Vakantie op Hawaii

Justin Bieber is niet volledig onbekend op het eiland Hawaii. In 2016 reisde hij ook af naar een luxe mansion in Ninole, Hawaii, genaamd The Waterfalling Estate. Het huis had vijf slaapkamers, zeven badkamers en uitzicht op verschillende watervallen en de Pacific Ocean. En daar hield het niet bij op, ook was er een groot zwembad en een privé golfbaan.

Het lijkt erop dat Justin en Hailey Bieber tijdens hun vakantie op Hawaii meer gingen voor avonturen en ervaringen dan luxe. Zo zien we op een andere foto van Hailey Bieber hoe ze aan het schilderen is in een felroze joggingbroek tijdens de vakantie. We weten het zeker: Justin Bieber en Hailey Bieber zijn de ultieme couple goals én vacay goals.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.