Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber lanceert hete videoclip voor Anyone met Hailey Bieber in de hoofdrol

Justin Bieber lanceert eindelijk weer muziek en daar zijn we maar wat blij mee. Toch blijft zijn huwelijk met Hailey Bieber meestal uit de spotlights, afgezien van de foto’s die ze samen op Instagram delen. Nu geeft hij fans een unieke kijk in hun leven met een nieuwe videoclip voor “Anyone.”

De videoclip is zwart-wit en Hailey Bieber is de hoofdrolspeler.

Justin Bieber lanceert videoclip met Hailey Bieber

De zwart-witte videoclip duurt drie minuten en is een compilatie van intieme video’s bij hen thuis en onderweg. De video is waarschijnlijk geschoten door Justin Bieber himself. In de videoclip zien we hoe Justin en Hailey knuffelend en kussend in bed liggen, in een jacuzzi chillen en op een boot varen. Daarnaast zien we veel shots van hun eerdere trip dit jaar.

Hailey Bieber is zonder twijfel de ster van de videoclip en het nummer “Anyone” gaat dan waarschijnlijk ook over haar. In de video zien we hoe verliefd het stel op elkaar is en dat is alleen maar fijn (en heet) om naar te kijken. De videoclip is een representatie van het huwelijk van de Biebers en laat zien hoe puur hun relatie is.

Anyone

Zo vertelden ze in 2019 aan Vogue dat ze hebben gewacht met seks tot hun huwelijk.“[God] doesn’t ask us not to have sex for him because he wants rules and stuff,” vertelt Justin Bieber aan Vogue. “He’s like, ‘I’m trying to protect you from hurt and pain.’ I think sex can cause a lot of pain. Sometimes people have sex because they don’t feel good enough. Because they lack self-worth. Women do that, and guys do that. I wanted to rededicate myself to God in that way because I really felt it was better for the condition of my soul. And I believe that God blessed me with Hailey as a result. There are perks. You get rewarded for good behavior.”

Hij vertelde ook aan Vogue hoe hij in juni weer realiseerde hoeveel hij van haar hield en hoe erg hij haar gemist had. Daarnaast heeft Hailey Bieber volgens Justin een enorm positieve impact op zijn leven. Dat is precies waar hij naar zoekt. En dat zien we in de nieuwe videoclip voor “Anyone.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.