Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber praat openlijk over kinderwens en de heftige reden achter haar twijfels

Is er een nieuwe celebrity baby op komst? Hailey Bieber sprak openlijk over haar thoughts on het hebben van kinderen en de twijfels die ze heeft. Vrij zeldzaam, want ze praat niet vaak over haar persoonlijke leven in zoveel detail. Gaat er dan toch binnenkort een bassinet gebouwd worden in huize Bieber?

Baby Bieber?

Hailey Bieber open over kinderwens

Hailey Bieber en Justin Bieber zijn ondertussen al 5 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt, dus zo langzamerhand lijkt een kleine Bieber niet meer heel ver weg. Toch zijn er bij het 26-jarige model nog wel enige twijfels. In een interview met The Sunday Times deelde ze haar wensen en twijfels.

Twijfels

Hailey vertelde openhartig over de angsten en twijfels waar zij mee kampt rondom het hebben van een kind: “It’s enough that people say things about my husband or my friends. I can’t imagine having to confront people saying things about a child.”

Als kind in de spotlight staan

Het hebben van een kind in de spotlight brengt veel met zich mee, zowel voor het kind als voor de ouders. Hailey en Justin weten er alles van. Hailey groeide op als dochter van acteur Stephen Baldwin en Justin werd als kind al wereldberoemd. Dat ze dan ook twijfels hebben over het hebben van een kind is dan ook begrijpelijk. Deze twijfels hebben wel een tegenhanger: de grote kinderwens van Hailey.

Hoe zat het dan vorig jaar?

Een jaar geleden vertelde Hailey Bieber in een interview met The Wall Street Journal dat ze nog niet aan kinderen toe was: “I think ideally in the next couple of years we would try. But there’s a reason they call it try, right? You don’t know how long that process is ever going to take.” Ze vertelde vervolgens nog niet klaar te zijn voor het hebben van een kind, maar daar is nu verandering in gekomen. Of we binnenkort een mini baby Bieber kunnen verwachten is nog maar de vraag, maar de kinderwens is er zeker.

Taylor Swift onderbreekt concert om fan te beschermen tegen security

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.