Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Katy Perry reageert op viral video bij kroning van Prince Charles

Katy Perry trad niet alleen op bij het koningsconcert vorige week, ze was ook aanwezig bij de échte ceremonie. Niet alles ging daar geheel volgens plan. Zo reageerde ze op de viral video waarop ze zichtbaar zoekt naar haar stoel in Westminster Abby.

“The memes are meme-ing and I love it”

Hilarische momenten tijdens de kroning van Prince Charles

Niet alles verliep gedurende de kroning van Prince Charles geheel vlekkeloos, gestroomlijnd en volgens het boekje. Er een aantal momenten in beeld die bij velen voor wat gegrinnik zorgde. Prince Harry kon bijvoorbeeld niks zien door de enorme hoed van Princess Anne die voor hem zat. De kleine Prince Louis ging volledig los tijdens het volkslied, wat voor hilarische beelden zorgde. En het koor leek, volgens velen, de songtekst “Vagina Camilla” te zingen.

Ongetwijfeld waren er nog veel meer momenten tijdens de ceremonie die misschien niet helemaal zoals gepland verliepen en waarschijnlijk zullen wij nooit weten wat precies. Toch was het grappigste moment gewoon wel echt volledig in beeld. Katy Perry, die uitgenodigd was door haar werk voor The British Asian Trust, een goed doel dat King Charles op heeft gericht, had een eigen moment of fame op de internationale televisie.

Katy Perry was kon haar stoel niet vinden

Tegelijkertijd met vele andere genodigden arriveerde de zangeres in de kerk, Westminster Abbey. Door het enorme gangpad liepen de gasten naar hun aangewezen plek. Voor Katy Perry, die toch wel snel afgeleid is, best een lastige opgave. In beeld was te zien hoe ze hard op zoek was naar haar stoeltje en zichtbaar in de war was. Of het nou kwam doordat ze niks kon zien door haar enorme hoed van Vivienne Westwood, of dat ze gewoon echt de weg kwijt was, de beelden zorgden in ieder geval voor een van de meest virale (en hilarische) momenten van de kroning.

Haar reactie op de video’s

Voor degenen die het filmpje hebben gezien en benieuwd waren heeft Katy Perry inmiddels gereageerd. Via Twitter liet ze de wereld weten haar stoel te hebben gevonden.

Wat is er aan de hand met de (worsten)vingers van king Charles?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.