Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity Beauty 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber is in Parijs en laat op haar laatste Instagram post zien wat dé oorbellen trend van 2022 wordt

Net als alle andere celebrities, vloog Hailey Bieber deze week ook over naar Parijs. De stad was booming tijdens fashion week en dat betekent ook dat we de nieuwste beauty en modetrends van 2022 aan de lopende band voorbij zagen komen. Zo maken we uit Hailey’s nieuwste Instagram post onder andere op wat voor oorbellen we allemaal zouden moeten dragen in 2022

Hint: the bigger the better. Dat Hailey verstand heeft van fashion is voor niemand nieuw. Daarom neuzen we maar al te graag tussen haar foto’s op zoek naar de laatste trends. We hebben weer een geweldige mode trend gespot op haar Instagram waar we ons salaris aan uit kunnen geven.

Hailey Bieber showt sieradentrend

Hailey ziet er zoals altijd weer va-va-voom uit. Dat prachtige gezichtje staat ook werkelijk alles – zelfs een 90s kapsel. En ook deze giga gouden oorbellen zijn een schot in de roos.

The bigger the better

Hailey Bieber draagt joekels van gouden oorbellen op deze nieuwe reeks foto’s die ze online zette op Instagram. Zowel de gedraaide hoops als het setje abstracte oorbellen bewijzen dat je all in kan gaan wat betreft het dragen van oorbellen. Het model heeft helaas niet getagd waar de oorbellen vandaan komen, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je deze bij alle grote winkelketens wel kan vinden, bij bijvoorbeeld de Mango en de Zara.

De oorbellen die Hailey draagt, combineren prachtig met haar zwarte outfit – classy. Blijkbaar kunnen we ook allemaal onze leren jasjes weer uit de kast halen. We zien deze oorbellen trend ook helemaal voor ons met een oversized grijze sweater om de look wat stoerder te maken. Duidelijk is wel dat we nu al weten waar ons maandsalaris aan op zal gaan: grote gouden oorbellen!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.