Anne Smits
Anne Smits Beauty 7 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber zegt dag tegen glazed donut nails: dít is de nieuwe nageltrend

Wil je weten wat er binnenkort in de mode is op het gebied van kleding, schoenen, haar, maar ook nagels? Dan ben je bij Hailey Bieber aan het juiste adres. Zo bracht ze laatst deze nostalgische Nike-sneakers weer tot leven, flaneert ze regelmatig in minuscule rokjes en vergeet ook vooral haar korte coupe niet die iedereen naar de kapper heeft doen rennen.

Deze keer maakt Mrs. Biebs een einde aan de era van de glazed donut nails en maken haar elegante parelmoer nagels plaats voor een paar kleurrijke ontwerpen. En deze nagels zijn perfect voor aankomende zomer.

De glazed donut nails maken plaats voor kleurrijke nagels

Regelmatig verblijden wij jou met de nieuwe nageltrends, zoals satin slip manicure of deze opvallende kleuren. Dit keer laten wij jou kennismaken met de kleurrijke vingertoppen van Hailey Bieber.

De nagels van Hailey

Klik op Hailey’s post één foto verder en je ziet vijf prachtige kunstwerken van nagels. De basic nude nagels die Hailey normaal heeft, maken plaats voor kleurrijke ontwerpen waarvan het lijkt alsof ze met aquarelverf zijn gemaakt. Om deze look na te maken, zal je aardig wat uurtjes in de stoel van jouw nagelsalon moeten zitten.

Shine bright like a diamond

Niet alleen haar nagels vallen op, ook de enorm glinsterende diamant om haar ringvinger is niet te missen. De twee pinkringen die Hailey draagt zijn samen al goed voor zo’n $ 32.000 dollar. Voor haar verlovingsring met ovale diamant heeft Justin Bieber zo’n $ 500.000 dollar neergelegd.

Sinds lange tijd positieve reacties

Naast haar opvallende nagels en glinsterende ringen, zijn het ook de reacties onder Hailey’s post die wonderbaarlijk zijn. Zo staan er zo goed als alleen maar positieve comments onder haar post wat voor de laatste maanden vrij uniek is voor Hailey Bieber. Ook een volger valt dit op en reageert: ‘Yayyy positivity won today 👏no hate comments 😍‘. Laten we hopen dat deze positive era zich voortzet.

Met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als die van Sofia Richie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.