Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 15 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber reageert via Instagram op de video waarin Justin Bieber tegen haar lijkt te schreeuwen

Je hebt hem vast voorbij zien komen: een video waarin Justin en Hailey Bieber door Las Vegas lopen met een horde fans achter hun aan. Toch was er iets opvallends te zien aan de video, waar veel fans zich zorgen om maakten. Zo leek het er erg op dat Justin tegen zijn vrouw, Hailey, aan het schreeuwen was.

Hailey Bieber reageert via Instagram op de beelden.

Hailey Bieber reageert op beelden van schreeuwende Justin Bieber

Afgelopen weekend gaf Justin Bieber een optreden in een nachtclub in Las Vegas, samen met artiest Diplo. Voor de zanger was dit een emotioneel moment, aangezien hij al een paar jaar niet meer live heeft opgetreden voor zijn fans. Veel fans waren dan ook dolblij, maar er was ook een groep die hun zorgen uitspraken over Justin en Hailey. Er ging namelijk een video rond waarin de twee door een casino lopen en Justin (met veel handgebaren) tegen Hailey lijkt te schreeuwen.

Hailey Bieber post een video zonder make-up op Instagram

Schokkende reacties

Ondanks dat er niet te horen is wát Justin dan zegt, reageren veel fans geschokt. De zanger lijkt namelijk best opgefokt, en het is zeker niet de eerste keer dat er een video opduikt waarin Justin niet zo vriendelijk tegen zijn vrouw lijkt te doen. Eerder verschenen er al op TikTok video’s waarin Justin de deur voor Hailey’s neus dichtslaat of waar hij haar afkapt of wegduwt.

Ook waren er veel fans die ervan overtuigd waren dat er absoluut geen sprake was van ruzie. Volgens een getuige, die groot Bieber-fan is, was Justin juist mega hyped en zat hij vol adrenaline. Ze reageerde, “Hij was niet aan het schreeuwen en wij waren er om te zien wat er gebeurde. Hij was vol adrenaline. Het maakt niet uit hoe de f*ck het voor jou “lijkt”. Verspreid geen valse informatie over iemand, vooral niet als je erkent dat dit gewoon is wat het voor jou lijkt. Dat is laster.

Reactie van Hailey Bieber

Gelukkig is daar Hailey Bieber om de lucht te klaren en alle geruchten te sussen. Momenteel zit ze in Venetië, maar ze blikt doormiddel van een Instagram-story terug op haar weekend in Las Vegas. Op de foto zien we Hailey en Justin Bieber kussen, en schreef ze een korte caption met, “Reminiscing on how amazing last weekend was. Had the best time surrounded by so much love. Any other narrative floating around is beyond false. Don’t feed into the negative bullshit peeps. ✌🏼” Meer valt er niet te zeggen – haters gonna hate.

Hailey Bieber Justin Bieber schreeuwen
Instagram / @haileybieber

Justin Bieber en Hailey Bieber hebben nu matching tattoos en wij zijn obsessed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.