Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber en Hailey Bieber hebben nu matching tattoos en wij zijn obsessed

Dat Justin Bieber en Hailey Bieber into tatoeages zijn, is geen nieuws. Justin heeft meerdere, grote tattoos die moeilijk te missen zijn terwijl Hailey meerdere tiny tattoos heeft. Ze hebben ook tattoos voor elkaar, maar het stel had nog geen matching tattoos. Tot nu, want Justin en Hailey hebben een matching tattoo waar wij obsessed mee zijn.

En het heeft alles te maken met het nieuwe album van Justin Bieber.

Justin Bieber en Hailey Bieber: matching tattoos

Justin bracht recentelijk zijn nieuwste album Justice uit, waar de megahit Peaches op staat. Eerder vermaakte Hailey Bieber ons al met een make-up challenge voor Peaches, nu heeft het stel een matching tattoo met een knipoog naar de hit genomen. Justin Bieber deelt op Instagram meerder foto’s van de laatste toevoeging aan zijn collectie. Hij heeft een perzik in zijn nek, ontworpen door de beroemde tattoo-artiest Brian Woo (aka Dr Woo).

Ook Dr Woo zelf plaatste een foto van de tatoeage op zijn Instagram-account met de tekst, “Lil 🍑 for JB.” Maar daar blijft het niet bij, want ook vrouw Hailey Bieber deelt een foto op haar Instagram Stories waarop ze dezelfde perzik laat zien. Ze ging niet voor een tattoo in haar nek, maar voor een kleine perzik op de binnenkant van haar arm.

justin bieber hailey bieber tattoos
Instagram / @haileybieber @drwoo

Verschil

Voor degenen die denken dat Justin Bieber en Hailey Bieber gewoon de perzik-emoji van je telefoon hebben getatoeëerd, think again. Als je wat dichterbij kijkt zie je dat er een verschil is met de emoji. De tattoos van Justin en Hailey hebben namelijk maar één blaadje, terwijl de emoji er twee heeft. Het lijkt erop dat ze inspiratie uit de emoji hebben gehaald, maar toch naar het echte fruit hebben gekeken voor hun tattoo. Anyway, wij zijn groot fan van de nieuwe tattoos.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.