Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber lanceert haar eigen huidverzorgingslijn en dit wil je erover weten

Het is geen verrassing dat we ons tijdens de pandemie bezig zijn gaan houden met nieuwe hobby’s. Ook bij the Biebers zaten ze meer thuis en dat resulteerde in een grote interesse voor skincare van Hailey Bieber. Eerder deelde Hailey al dat ze zich veel meer is gaan bezighouden met haar huid en nu lanceert ze haar eigen huidverzorgingslijn: Rhode.

Er is nog weinig bekend over het merk, maar we kunnen je wel al iets vertellen.

Hailey Bieber lanceert skincare

Aan het begin van de coronacrisis deelde Hailey Bieber op Instagram dat ze zich is gaan verdiepen in skincare. Haar huid, die er op dat moment flawless uitzag, had wel wat liefde nodig. Reden genoeg voor Hailey om het groots aan te pakken. Na verschillende samenwerkingen met bareMinerals en Dr. Barbara Sturm, gaat ze nu voor haar eigen huidverzorgingslijn.

Het is niet de eerste keer dat Hailey Bieber probeert te starten in de beauty-industrie. Ze registreerde al eerder een handelsmerk genaamd Bieber Beauty, maar dat bleek helaas geen succes. Nu is haar handelsmerk wel goedgekeurd en kan ze gaan beginnen met haar eigen skincare onder de naam Rhode. Rhode is de tweede naam van Hailey Bieber en het merk gaat zich richten op beauty, skincare en wellness.

Rhode Beauty

Het is niet helemaal toevallig dat Hailey Bieber voor haar tweede naam als merknaam kiest. Ze laat zich hiervoor inspireren door man Justin Bieber, die zijn tweede naam gebruikt voor Drew House. De registratie laat zien dat Rhode wellness items, bad- en doucheproducten, beauty crèmes, reinigers, cosmetica, make-up, parfums, haarverzorging en huidverzorging omvat.

Eerder deelde Hailey meer over haar ervaringen met acne en deelde ze haar favoriete producten. Ook lanceerde ze een Skin School op YouTube en TikTok met Dr. Barbara Sturm. Afgelopen week deelde ze beelden samen met haar moeder in een campagne voor bareMinerals.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.