Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 31 jan 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de favoriete huidproducten van Hailey Bieber en al haar geheimen voor een stralende huid

Hailey Bieber is een natural beauty. En hoewel ze haar genen meeheeft, deelt ze ook vaak op Instagram hoe veel tijd ze in haar huid steekt. In de eerste lockdown deelde Hailey dat ze zich ging focussen op het krijgen van een perfecte huid en nu deelt ze haar favoriete producten. Sommige producten gebruikt ze al jaren en leveren haar een stralende huid op.

Dat is wel te zien aan de make-uploze selfies die Hailey zo nu en dan op Instagram plaatst.

Hailey Bieber deelt skincare

Hailey deelt op Instagram haar favoriete routine met de tekst, “Gonna share some of my favourite current skincare products and some I’ve been using for a few years!” Wij zaten direct klaar met ons notitieblok, want we kunnen wel wat tips gebruiken van Mrs. Bieber.

En haar go-to producten zijn onder andere een cleanser die gemaakt is door haar dermatoloog Christie Kidd, de enige SPF die geen acne veroorzaakt en een hydraterend product dat ervoor zorgt dat haar huid niet droog wordt. En eerlijk is eerlijk: als Hailey Bieber het zegt, willen wij alles hebben. In totaal deelt Hailey tien producten op haar Stories, inclusief een aantal gezichtsmaskers die ze gebruikt als haar huid wat extra’s nodig heeft.

Hailey Bieber Skin School

En nog meer fijn nieuws, want Hailey is recent gaan samenwerken met een van haar favoriete huidtherapeuten Dr Barbara Sturm. Samen lanceren ze the Dr Barbara Sturm x Hailey Bieber Skin School, een serie aan video tutorials en tips met Hailey Bieber en Dr Sturm. Deze video’s zijn beschikbaar op het YouTube-kanaal en TikTok-pagina van het merk.

In de video’s wordt ook Hailey’s huidige routine besproken en geeft Dr Sturm tips voor het aanbrengen van producten en het kiezen van ingrediënten. Omdat Hailey Bieber veel tijd en energie in haar huid steekt, houdt ze haar make-uplooks doorgaans natuurlijk en gebruikt ze veel producten van Bare Minerals.

Huidproducten van Hailey Bieber

CK Perfect Skin Clean Natural Facial Cleanser, Christie Kidd

“This has been my cleanser for probably 2 or 3 years now. A line made by my dermatologist. She’s amazing,” vertelt Hailey Bieber. En hoewel het nu onmogelijk is om de cleanser al te kopen, is het wel mogelijk om je op te geven zodat je een bericht krijgt als het beschikbaar is.

Instagram / @haileybieber

CK Perfect Skin Fresh Pads, Christie Kidd

Ook gebruikt ze exfoliërende watjes van haar dermatoloog. “Use these right after I wash,” schrijft Hailey.

Instagram / @haileybieber

SkinCeuticals CE Ferulic – €153


Een serum gebruikt ze van SkinCeuticals, Hailey vertelt dat het een van haar favorieten is. “This serum is a favourite of mine,” schrijft ze. Het serum zit vol vitamine C en E.

Instagram / @haileybieber

Skin Medica HA5 Rejuvenating Hydrator – €179


“Just recently started this one. It’s helped keep my skin from getting chapped in the cold,” schrijft Hailey op Instagram.

Instagram / @haileybieber

Drunk Elephant Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser

Hailey Bieber weet als geen ander hoe belangrijk het is om iedere avond je make-up te verwijderen. Daar gebruikt ze dit product voor. “Been loving this for makeup removal,” schrijft ze.

Instagram / @haileybieber

Drunk Elephant F-Balm Electrolyte Waterfacial


Haar favoriete hydraterende masker is ook van Drunk Elephant. Een verkoelend overnight masker dat ervoor zorgt dat de huid zich hydrateert en je opstaat met een plumpy gezicht. “Looooooove this mask,” schrijft ze.

hailey bieber huid
Instagram / @haileybieber

Augustinus Bader The Rich Cream – €150

Deze crème zagen we al vaker bij Hailey Bieber en gebruikt ze elke dag. “My everyday. This is my 3rd bottle,” verklapt ze.

hailey bieber huid
Instagram / @haileybieber

Elta MD UV Clear Broad-Spectrum SPF 46

Ook verklapt ze op Instagram dat ze niet altijd SPF draagt. “Can’t lie, I don’t always wear SPF but when I do, this is the only one that doesn’t make my skin breakout. I’m super sensitive to sunblock.” Dit product bevat niacinamide, hyaluronzuur en lactic acid.

hailey bieber huid
Instagram / @haileybieber

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum

“I tend to love face and body oils but worry about them clogging my pores. So far this one has been my favourite and not felt too heavy,” vertelt Hailey Bieber. In de olie zitten ongeveer 22 van de meest actieve ingrediënten.

hailey bieber huid
Instagram / @haileybieber

Dr Barbara Sturm Clarifying Mask

Ze deelt nog een ander favoriet gezichtsmasker van Dr Barbara Sturm, een absolute favoriet onder celebrities. Dit is een zuiverend masker.

hailey bieber huid
Instagram / @haileybieber

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.