Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity Beauty 16 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Rhode Skin is live! Dit zijn de eerste producten van de nieuwe skincare lijn van Hailey Bieber

Een week geleden verscheen dan eindelijk de eerste post op de Instagram-pagina van Rhode Skin, hét nieuwe skincare merk van niemand minder dan Hailey Bieber. Het topmodel heeft een prachtige huid, maar daar heeft ze naar eigen zeggen hard aan moeten werken. De zoektocht naar de juiste skincare was ingewikkeld en daarom besloot ze het voor anderen een stuk eenvoudiger te maken.

Zo kwam Hailey op het idee haar eigen merk te lanceren. Een lijn met producten die niet alleen een feestje zijn voor je huid, maar ook voor je portemonnee.

Het beautymerk Rhode Skin van Hailey Bieber

In haar eigen zoektocht naar betere skincare dacht Hailey Bieber: dit kán beter. Haar eigen beautymerk Rhode Skin ontwikkelt producten met formules die op basis van wetenschappelijk onderzoek een bewezen effectieve werking hebben. Haar doel: complexe huidverzorging vereenvoudigen *insert applause*. En daar hoort volgens haar ook een toegankelijke prijs bij. Zijn wij dan weer erg blij mee.

De start van Rhode Skin

De skincare producten van Hailey Bieber komen niet zomaar uit de lucht vallen. Sterker nog, ze is met een gigantisch team jaren bezig geweest om tot de juiste formules te komen. Top dermatologen en wetenschappers hebben daar aan meegewerkt.

De producten van Rhode Skin zijn ook nog eens vegan, glutenvrij en dierenproef-vrij. De producten kun je zelfs aanschaffen zonder parfum als je daar niet tegen kan. Het goede nieuws: de producten zijn allemaal betaalbaar. Voor het duurste product betaal je namelijk niet meer dan 30 euro.

De eerste producten zijn beschikbaar

De eerste producten staan ein-de-lijk live in de webshop. De eerste producten die zijn gelanceerd zijn de Peptide Glazing Fluid, Barrier Restore Cream en Peptide Lip Treatment in 3 verschillende geuren. Slecht nieuws, alle producten zijn binnen enkele uren tijd uitverkocht. Daar konden we de klok natuurlijk op gelijk zetten met zo’n boegbeeld. We hopen maar dat de producten snel worden aangevuld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.