Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 16 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Donkere kringen onder je ogen? Met deze geniale TikTok-hack verberg jij ze als een pro

Heb jij last van donkere kringen onder je ogen? Super vervelend. Grote kans dat je deze wegwerkt met een concealer, maar dat dit vaak niet het resultaat oplevert waar je op gehoopt had. Op de een of andere manier blijf je die donkere kleur onder je ogen toch nog een beetje zien. Komt dit je bekend voor? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op TikTok gaat er namelijk een geniale hack rond waarmee jij je donkere kringen verbergt als een pro.

YES!

Donkere kringen onder je ogen

Veel vrouwen hebben er regelmatig last van: donkere kringen onder de ogen. De belangrijkste oorzaken van deze vervelende kringen zijn vermoeidheid door slaaptekort en stress. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom jij deze kringen onder je ogen kan hebben. In dit artikel hebben wij een aantal van deze oorzaken voor je op een rijtje gezet.

Wanneer jij last hebt van donkere kringen is dit natuurlijk super vervelend. Grote kans dat jij regelmatig in de weer gaat met een concealer om de donkere kleur onder je ogen te verbergen. Levert dit niet het resultaat op waar je eigenlijk naar opzoek bent? Deze geniale TikTok-hack zorgt ervoor dat jouw donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen. You’re welcome.

Blush to the rescue

In een TikTok-video vertelt make-up artist Painted By Spencer dat een blush – ja, echt – op het gebied onder de ogen aanbrengen life changing kan zijn als je last hebt van donkere kringen.

@paintedbyspencer

Reply to @thekimmys lemme’ explain 🥰 #undereyeblush

♬ original sound – SPENCER

Spencer vertelt dat je dit proces een beetje kan vergelijken met een kleurcorrectie. Het lichtjes aanbrengen van een blush op het gebied onder de ogen nadat je concealer hebt aangebracht helpt om de blauwgrijze tinten van je donkere kringen weg te werken.

De blush kleuren die het beste zijn om hiervoor te gebruiken zijn de kleuren met roze-, koraal- of perzik tinten. De blush moet een matte formule zijn en mag dus geen glitters bevatten. De glans van glitters in een blush accentueren de poriën en dat is niet wat we willen. Je kan zowel een poeder blush als een liquid blush gebruiken. Kijk vooral goed wat voor jou werkt.

Ga jij deze hack uitproberen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.