Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 2 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Hailey Bieber gaat viral met een TikTok-challenge die alles te maken heeft met Justin Bieber

TikTok is the place to be als het gaat om make-upchallenges. Vergeleken we vorige week nog onze make-up uit 2016 met die uit 2021, deze week staat er alweer een andere challenge klaar. Niemand minder dan Hailey Bieber verraste ons met een uitdaging die alles te maken heeft met de nieuwste hit van Justin Bieber, namelijk Peaches.

Hailey bedacht de #PeachesMakeupChallenge en trapte zelf af.

Hailey Bieber: Peaches make-upchallenge

En waar denken we aan bij het horen van Peaches, aan fruit natuurlijk. De uitdaging is dan ook om aan de slag te gaan met fruitige make-upproducten, het liefst in een perzikkleur. Lichte combinaties als pastelroze en oranje worden gecombineerd om er vervolgens een perzikachtige look van te maken. En Hailey Bieber trapte de #PeachesMakeupChallenge zelf af door zich te laten opmaken door visagist Adam Burrell.

Voor de look van Hailey gebruikte hij een glimmende bronzer, licht oranje blush, eyeliner, roze oogschaduw en een diepe roze lipgloss. Hailey Bieber deelde haar video vervolgens via TikTok en Instagram en vroeg haar fans hetzelfde te doen met de tekst, “My #Peaches inspired makeup tonight by Adam Burrell 🍑🍑 show me yours! #PeachesMakeupChallenge #makeup.” Meerdere TikTokkers deelde hun video en vervolgens deelde Hailey Bieber de video’s van haar fans in haar eigen Instagram Story.

@haileybieber

My ##Peaches inspired makeup tonight by Adam Burrell 🍑🍑 show me yours! ##PeachesMakeupChallenge ##makeup

♬ Peaches – Justin Bieber

Justin Bieber

De #PeachesMakeupChallenge komt voort uit de nieuwe hit van manlief Justin Bieber, die afgelopen maand zijn nieuwe album Justice lanceerde. Op Instagram maakte Hailey Bieber een highlight van alle stories en deelnemers die meededen aan de challenge. Mocht je de look zelf willen maken of ook mee willen doen aan de #PeachesMakeupChallenge, dan delen wij direct de mooiste make-upproducten voor jouw peachy look.

Instagram / @haileybieber
Instagram / @haileybieber
hailey bieber make-upchallenge peaches
Instagram / @haileybieber

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.