Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 2 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in april

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als het gevoel hebt dat je heel Netflix hebt uitgekeken. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we vertellen je precies wat er op Netflix verschijnt in de maand april.

Van nieuwe series tot goede films, we kunnen weer genoeg op ons lijstje zetten. Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

1. Shadow and Bone

Gebaseerd op Leigh Bardugo’s bestseller Grishaverse-romans, beschrijft Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld waarin een wees genaamd Alina Starkov (Jessie Mei Li) ontdekt dat ze een kracht bezit waarvan ze nooit wist dat ze die had. Alina maakt gebruik van haar buitengewone talent en moet een eliteleger van magische soldaten trainen, beter bekend als Grisha. Met acht afleveringen van 60 minuten zit het boordevol fantasie-epos. Vanaf 23 april op Netflix.

2. Concrete Cowboy

Als tiener Cole (Caleb McLaughlin) wordt weggestuurd om bij zijn vervreemde vader Harp (Idris Elba) te gaan wonen, komt hij terecht in een wereld waarvan hij het bestaan ​​niet wist. Harp rehabiliteert paarden voor cowboys in de binnenstad in de Fletcher Street Stables, een echte zwarte stedelijke horsemanship-gemeenschap die al meer dan 100 jaar een veilige haven vormt voor de buurtbewoners. Vanaf 2 april op Netflix.

3. The Wedding Coach

Comedian Jamie Lee is het perfecte tegengif voor bezorgde stellen in de aanloop naar hun bruiloft. In iedere aflevering wordt ze vergezeld door een andere comedian en staat ze klaar om verfrissend advies te geven om alle drama op te lossen. Vanaf 7 april op Netflix.

4. This Is a Robbery: The World’s Biggest Art Heist

In 1990 werd klassieke kunst ter waarde van meer dan een half miljard dollar gestolen uit het Isabella Stewart Gardner Museum in Boston. Deze aangrijpende vierdelige documentaire van regisseur Colin Barnicle onderzoekt opnieuw al het bewijsmateriaal en de theorieën rond dit nog onopgeloste mysterie. Vanaf 7 april op Netflix.

5. Dad Stop Embarrassing Me

Jamie Foxx heeft zijn filmopnamen tijdelijk gestopt om te schitteren in deze family-sitcom. De acteur speelt een alleenstaande vader en eigenaar van een cosmeticamerk. Hij probeert zich door het vaderschap te navigeren nadat zijn tienerdochter bij hem is komen wonen. Vanaf 14 april op Netflix.

6. Moxie

Deze feministische feelgoodfilm volgt Vivian, een verlegen 16-jarig meisje, terwijl ze te maken heeft met de toxic cultuur van vrouwenhaat op haar middelbare school. Geïnspireerd door het rebelse verleden van haar moeder, publiceert Vivian anoniem een ​​zine, dat in feite een minirevolutie op haar school ontketent. Geregisseerd door Amy Poehler, dus het wordt vrijwel gegarandeerd een hit. Vanaf nu te zien op Netflix.

7. Worn Stories

Deze oprechte serie duikt in de kledingkasten van een diverse groep mensen om de diepere betekenis achter waardevolle kledingstukken te ontdekken. Vanaf 1 april op Netflix.

8. Madame Claude

Een verleidelijk icoon uit het Parijs van de 20ste eeuw: Madame Claude was de bordeelhouster van de sterren. Madame Claude, aka Fernande Grudet, had een klantenboek met veel A-listers. Denk aan alle geheimen die onthuld werden tussen haar kussens: nu te zien in deze serie. Vanaf 2 april op Netflix.

Sky Rojo: 5 redenen waarom je de nieuwe Netflix-serie vandaag nog wil zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.