Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 15 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Drama incoming: Harry geeft Daily Mail de schuld van miskraam Meghan

Het tweede deel van de docuserie ‘Harry & Meghan’ staat vanaf vandaag op Netflix en dit is nou precies waar alle royals bang voor waren. De drama, the dirt, komt allemaal naar buiten. Je weet natuurlijk nooit wat écht waar is, hoe iemand iets beleefd of bedoeld heeft, maar toch kan het schadelijk zijn voor verschillende partijen. In de laatste aflevering van de documentaire geeft Harry tabloid Daily Mail de schuld van de miskraam van zijn vrouw: “Ik geloof dat mijn vrouw een miskraam heeft gekregen door wat de ‘Mail’ deed. Ik heb alles gezien”.

Ai.

Harry geeft Daily Mail de schuld

Oké, even nuanceren. Harry geeft wel aan dat hij weet dat het niet een directe oorzaak is. “Maar rekening houdend met de stress die de berichten veroorzaakten, het gebrek aan slaap en de timing van de zwangerschap, kan ik zeggen dat de miskraam werd veroorzaakt door wat ze probeerden Meghan aan te doen.” Dat zijn harde uitspraken van de voormalig prins.

Toen het stel net verhuisd was naar Santa Barbara, ging het mis. Meghan sliep niet, en na de eerste nacht in het nieuwe bed ging het fout, de baby wilde niet meer. In 2021 werd dochter Lilibet geboren, waar we in de documentaire ook de eerste beelden van zien. Harry vertelt ook meer over zijn dochter: “Ze lijkt erg op de Spencers. Ze heeft dezelfde blauwe ogen. Een een soort van goud-roodachtig haar.”

Docuserie

“With commentary from friends and family, most of whom have never spoken publicly before about what they witnessed, and historians who discuss the state of the British Commonwealth today and the royal family’s relationship with the press, the series does more than illuminate one couple’s love story, it paints a picture of our world and how we treat each other”, zo is te lezen op Netflix, als je zoekt waar het precies over gaat. Toch is er al veel kritiek, ook van halfzus Samantha Markle.

Lief voor je huid – dit zijn de beste toners voor ieder huidtype

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.