Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 6 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Harry Styles zoent tegenspeler tijdens de première van Don’t Worry Darling en het is NIET Olivia Wilde

Deze week vindt het Venice International Filmfestival plaats waar er heel wat nieuwe en bijzondere producties voor het eerst vertoond worden op het witte doek. Eén van die films is Don’t Worry Darling – waar mensen inmiddels meer praten over de acteurs ín de film dan over de film zelf. Gister praatten we je al even bij over de feud tussen regisseur en actrice Olivia Wilde en hoofdrolspeelster Florence Pugh, en dan moeten we het ook nog even hebben over de romance tussen Harry Styles en Wilde, die ontstond tijdens de opnames van deze film. Gister was het dan éindelijk zover: de première en heel de wereld was benieuwd hoe de dynamiek tussen alle acteurs zou zijn. En we kunnen je vertellen.. die was wat gek.

Venice Filmfestival & Don’t Worry Darling

De film Don’t Worry Darling is een psychologische thriller geregisseerd door Olivia Wilde en er is heel wat gaande rondom deze bijzondere productie. De romance tussen Harry en Olivia is opgebloeid tijdens deze opnames en er gaan geruchten dat Florence daarom de regie over moest nemen omdat Olivia dat niet altijd deed – te veel met haar hoofd in de wolken? Daarnaast zou Harry – in de bijrol – meer geld hebben gekregen dan Pugh. Deze geruchten leven nu meer dan ooit omdat Florence de persconferentie skipt. Dat zou ze doen omdat ze druk is het het opnemen van een ander film genaamd Dune, maar fans denken dat het komt door de feud tussen deze twee dames.

Uiteindelijk sloot Florence wél aan bij de première (trouwens met een STUNNING look) maar ook dat was een beetje gek.

@rollingstone

#florencepugh arrives at the #venicefilmfestival for the #dontworrydarling premiere #florencepughedit #florencepughsupremacy

♬ original sound – Rolling Stone

Zo was er totaal geen interactie tussen Harry en Florence, terwijl ze in de film een koppel spelen. Ook stond Harry Styles niet naast zijn lover Olivia en gaf hij haar eigenlijk ook geen aandacht. Toch een beetje gek, zou je zeggen. Aangezien de twee wel happy in love (?!) zijn en regelmatig samen door de paparazzi gespot worden.

Eenmaal in de filmzaal zie je Olivia wel wat aandacht zoeken bij Harry, maar hij lijkt het zeer professioneel te ontwijken. Aiiiiii.

@arlyrry

Olivia’s face ☠️ #dontworrydarling #chrispine #harrystylesvids #oliviawilde

♬ original sound – Tyler Berardi

Na de film krijgen alle acteurs een staande ovatie en dan zoekt Mr. Styles wél aandacht bij een van de andere acteurs uit te film, om hem vervolgens een kus op zijn mond te geven. Het moment gaat dan ook helemaal viral op TikTok.

@timmy.styless

Harry Styles and Nick Kroll making me blush at work 😳☺️#harrystyles #harryshouse #hs3 #msg #madisonsquaregarden #NYC #newyork #hslot #concert #show #fun #GenshinTeleport #PartyWithVMA #nickkroll #dontworrydarling #venicefilmfestival

♬ original sound – ✿ timmy.styless ✿

@.fwhrry

WE KNEW WE KNEW WE KNEW #HouseofHIIT#harrystyles#nickkroll#fy#viral#kiss#dontworrydarling#dwd

♬ original sound – 10 euro Travel

Anyway, we zijn benieuwd wat er nog meer gaat komen. De film gaat pas eind september in première voor het grote publiek dus we zullen vast nog lang niet uitgepraat zijn.

Harry Styles is hét pop-icoon van deze tijd: hoe doet hij dat toch?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.