Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 5 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

Het Venice International Film Festival is in volle gang en alle grote sterren zijn gearriveerd – wij praten je bij

Het 79ste Internationale filmfestival van Venetië is een internationaal festijn dat zal plaatsvinden van 31 augustus tot en met 10 september 2022. Alle grote acteurs, regisseurs en anderen die wat te maken hebben met de filmwereld zijn aanwezig. Denk aans Sydney Sweeney, Sadie Sink, Timothee Chalamet, Penelope Cruz én natuurlijk de veelbesproken lovebirds Olivia Wilde en Harry Styles. De ogen zijn vooral gericht op die laatste twee – want het is voor het eerst dat ze samen de rode loper betreden. Ook gaat het internet los om de ‘ruzie’ tussen Florence Pugh en Wilde – die samengewerkt hebben aan de film Don’t Worry Darling. Wij praten je bij én laten je alle toffe looks zien van de aanwezigen. Want wat is iedereen toch weer prachtig.

Venice International Film Festival

Elke dag van deze feestelijke week worden er verschillende filmpremières en fotomomentjes georganiseerd en zijn de acteurs en regisseurs aanwezig bij verschillende persconferenties om hun werk te promoten. De Amerikaanse regisseur Paul Schrader zal een Gouden Leeuw voor Lifetime Achievement ontvangen, een award met heel veel waarde en prestige. Schrader hoort nog bij de oude garde van regisseurs en is een van de grote namen naast Steven Spielberg en Martin Scorsese.

Don’t Worry Darling drama

Zoals we al eerder vermeldden worden er verschillende premières georganiseerd en een van de films die voor het eerst vertoond wordt is de psychologische thriller Don’t Worry Darling, met Florence Pugh en Harry Styles in de lead. De film is geregisseerd door Olivia Wilde en er is heel wat gaande rondom deze productie. De romance tussen Harry en Olivia is opgebloeid tijdens deze opnames en er gaan geruchten dat Florence daarom de regie over moest nemen omdat Olivia dat niet altijd deed. Daarnaast zou Harry – in de bijrol – meer geld krijgen dan Pugh. Deze geruchten leven nu meer dan ooit omdat Florence de persconferentie skipt. Dat zou ze doen omdat ze druk is het het opnemen van een ander film genaamd Dune, maar fans denken dat het komt door de feud tussen deze twee dames.

venice film festival
“Don’t Worry Darling” at the 79th Venice International Film Festival – Photo by Elisabetta A. Villa/Getty Images)

Harry en Olivia arriveerden vandaag in Venetië voor de persconferentie en natuurlijk werd er ook gevraagd naar de relatie tussen Wilde en Pugh. Olivia had daar het volgende op te zeggen: “Florence is a force. We are so grateful she’s able to make it tonight [for the red carpet] despite being in production on Dune. I know, as a director, how disruptive it is to lose an actor even for a day, so I’m very grateful to her, and to [‘Dune’ director Denis Villeneuve] for helping us. And we’ll get to celebrate her work tonight. I can’t say how honored I am to have her as our lead. She’s amazing. As for all the endless tabloid gossip and all the noise out there, the Internet feeds itself. I don’t feel the need to contribute; I think it’s sufficiently well-nourished.”

Wij zijn heel benieuwd naar hoe dit allemaal uit gaat pakken.. en natuurlijk ook naar de langverwachte film! Maar we willen jullie alle looks natuurlijk ook niet onthouden. Want iedereen ziet er natuurlijk opperbest uit. Om door een ringetje te halen. Dus.. daar gaan we:

Sadie Sink

Stranger Things’ Sadie is looking AMAZING – en ze is nog maar 20 jaar oud.

Sadie Sink
Sadie Sink attends “The Whale” red carpet – Photo by Elisabetta A. Villa/Getty Images

Maude Apatow en Sydney Sweeney

De twee Euphoria Howard-sisters staan samen op de rode loper en allebei stunning.

Venice film festival
Maude Apatow and Sydney Sweeney attend the “Bones And All” red carpet -Photo by Stefania D’Alessandro/WireImage

Harry Styles

Los van alle drama ziet Mr. Styles er natuurlijk weer op en top gestyled uit. Geharrystyled. Oké we stoppen.

harry styles
Harry Styles during the 79th Venice International Film Festival for ” Dont Worry Darling ” – Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Chase Stokes

De knappe Chase kun je kennen uit de serie Outer Banks, maar hij speelt ook in Bones and All – waar hij uiteraard aanwezig was op de première.

venice
Chase Stokes attends the “Bones And All” red carpet. – Photo by Stefania D’Alessandro/WireImage

Emma Chamberlain

It-girl Emma mag natuurlijk niet ontbreken op het festival; zij straalt als nooit tevoren met de prachtige juwelen van Cartier. Goals.

Cartier

Timothée Chalamet

Chalamet verraste alle aanwezigen met zijn look – op een goeie manier. Want WAT EEN OUTFIT. We love it. Ook hij is te zien in Bones And All.

Venice
Timothee Chalamet attends the “Bones And All” red carpet – Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Fans zijn niet blij met de nieuwe film van Zendaya en Timothee Chalamet en gaan los op Twitter

Julienne moore cartier
Cartier

Irina Shayk

Een klein Julia Fox-momentje voor Irina.. de iconische eyeliner die begin dit jaar massaal werd gekopieerd nadat Julia Fox (het ex liefje van Kanye) tijdens Paris Fashion Week met heftige zwarte strepen op haar ogen verscheen.

venice
Irina Shayk attends the “L’Immensità” red carpet – Photo by Stefania D’Alessandro/WireImage

Harry Styles is hét pop-icoon van deze tijd: hoe doet hij dat toch?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.